phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Moerstraten
Zonnepanelen in Moerstraten

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Moerstraten

Zonneplan vindt het mooi om te zien dat steeds meer inwoners in Roosendaal de overstap naar duurzame zonnestroom willen maken. Momenteel profiteren al 4.173 huishoudens van zelf opgewekte zonnestroom. Dankzij het zonnepanelenproject kunnen nog veel meer inwoners van Roosendaal gaan profiteren van zonnepanelen.

In Roosendaal genieten steeds meer inwoners van zonnepanelen. Ook steeds meer bedrijven maken de overstap naar zonne-energie. Dankzij de gemeente liggen er al 4.500 zonnepanelen op bedrijfsdaken! Met zonnepanelen wek je je eigen duurzame zonne-energie op. Hiermee help je niet alleen het milieu een handje, maar bespaar je zelf flink op de energierekening. Gemiddeld kun je met zonnepanelen zo’n €820 per jaar besparen. Eén van onze persoonlijke adviseurs vertelt je graag wat zonnepanelen kunnen betekenen voor jouw energierekening. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Moerstraten:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Moerstraten kende afgelopen jaar 1146 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Moerstraten zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Moerstraten ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Moerstraten kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Moerstraten

Al 4.173 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Roosendaal gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Gemeente Roosendaal heeft als doel om in 2050 energieneutraal te zijn. De gemeente is enorm gemotiveerd om dit doel te behalen. Uit het onderzoek van Zonneplan blijkt dat 4.173 koopwoningen zonnepanelen hebben en daarmee al bijdragen aan deze doelstelling. Met 15.727 geschikte daken voor zonnepanelen, kunnen er in Roosendaal nog veel zonnepanelen worden geïnstalleerd. Benieuwd of jouw dak geschikt is? Met de gratis dakcheck kom je erachter.

Waarom Zonneplan?

De producten van Zonneplan worden uitvoerig getest en vakkundig geïnstalleerd. Dankzij de Zonneplan App heb je inzicht in je verbruik en ben je klaar voor de toekomst. Daarnaast profiteer je van het Zonneplan Serviceplan. Naast de garantie op de gehele zonne-installatie, rekenen we ook geen voorrij- of montagekosten en regelen we voor jou de btw-teruggave. Ook profiteren van deze voordelen? Doe dan een aanvraag en ontvang een persoonlijk en vrijblijvend advies.


Moerstraten in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Moerstraten steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Roosendaal er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Roosendaal

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan