phone
netherlands
0485-760100
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Mill
Zonnepanelen in Mill

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Mill

In de gemeente Mill en Sint Hubert zijn steeds meer zonnepanelen te zien. Niet gek, aangezien er het afgelopen jaar wel 1.162 volle zonuren zijn gemeten. Met dit aantal zonuren kan er flink bespaard worden op de energierekening. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Doe dan de postcodecheck en ontvang een vrijblijvend en persoonlijk advies.

Op dit moment zijn  in de gemeente Mill en Sint Hubert 803 woningen te vinden met zonnepanelen op het dak.  Gezamenlijk heeft dit gezorgd voor een besparing van 501.875 CO2, wat gelijk staat aan het planten van 37.816 bomen! Dit is al een hele prestatie, maar er zijn nog 1.697 woningen die ook dagelijks kunnen besparen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Mill:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Mill kende afgelopen jaar 1162 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Mill zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Mill ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Mill kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Mill

Al 803 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Mill en Sint Hubert gingen je voor.

Zonnepanelen in Mill en Sint Hubert

In de gemeente Mill en Sint Hubert profiteren 803 inwoners dagelijks van de zon. En dat is helemaal niet gek, aangezien je met zonnepanelen flink kan besparen op de energierekening. In de gemeente zijn echter nog 1.697 woningen die ook kunnen profiteren. En met zonnepanelen van Zonneplan profiteer je niet alleen van de zon, maar ook van andere voordelen. Bij Zonneplan profiteer jij ook van een 10-jarig serviceplan met 10 jaar garantie op alle producten. Je hebt altijd inzicht in je opbrengsten met de monitoringsapp en Zonneplan verzorgt de btw-teruggave.

Mill en Sint Hubert energieneutraal

De gemeente Mill en Sint Hubert wil in 2050 energieneutraal zijn. Dit houdt in dat binnen de gemeente net zoveel duurzame energie moet worden opgewekt als dat er verbruikt wordt. De gemeente ziet in dat zonnepanelen hier geschikt voor zijn en helpt de inwoners door een duurzaamheidslening beschikbaar te stellen. Dit, in combinatie met de 1.697 woningen die nog kunnen profiteren, zorgt voor genoeg mogelijkheden voor verduurzaming. Wil jij ook profiteren van de zon en meehelpen aan een energieneutraal Mill en Sint Hubert? Doe dan de vrijblijvende en persoonlijke postcodecheck.


Mill in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Mill steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Mill en Sint Hubert er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Mill en Sint Hubert

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan