088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Mijnsheerenland
Zonnepanelen in Mijnsheerenland

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Mijnsheerenland

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van Mijnsheerenland . Dit is te zien aan de vele koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst een rendement van 16% oplevert in Mijnsheerenland .

Ga jij ook profiteren van dit gunstige rendement? Dat kan met de zonnepanelen van Zonneplan. Je krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en jouw wensen altijd mee. Ons doel: jou 100% tevreden maken met jouw zonneplan.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Mijnsheerenland:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Mijnsheerenland kende afgelopen jaar 1041 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Mijnsheerenland zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Mijnsheerenland ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Mijnsheerenland kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Mijnsheerenland

Al 8.049 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Hoeksche Waard gingen je voor.

Mijnsheerenland verduurzaamt

Mijnsheerenland is samen met de andere plaatsen in de gemeente druk bezig om duurzaam te worden. En jullie zijn al hard op weg. De doelstelling van de gemeente is om in 2040 volledig energieneutraal te zijn. Om dit te bereiken zijn zonnepanelen een uitstekende oplossing. Zonnepanelen zijn namelijk goed voor het milieu en voor de portemonnee. Veel inwoners in de gemeente zijn je al voorgegaan en zijn nu trotse zonnepaneel bezitters. Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor zonnepanelen? Doe nu de gratis en vrijblijvende dakcheck!

Zonnepanelen in Mijnsheerenland

Mijnsheerenland is al goed op weg met het verduurzamen van de woningen met zonnepanelen. En dat is logisch want het grootste gedeelte van de woningen zijn hiervoor geschikt, namelijk wel 85%. Dit betekent dat bijna iedere inwoner van Mijnsheerenland kan profiteren van de zon. Is jouw woning ook geschikt? Dan kun je bij Zonneplan profiteren van veel verschillende voordelen. Je kunt namelijk profiteren van de beste producten met een TÜV-keurmerk, een 10-jarig serviceplan met 10 jaar lang garantie op alle producten en de btw-teruggave wordt voor je geregeld.


Mijnsheerenland in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Mijnsheerenland steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Hoeksche Waard er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Hoeksche Waard

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!