0492-760476Bereikbaar tot 20:30 uur
Mierlo
Zonnepanelen in Mierlo

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Mierlo

De gemeente Geldrop-Mierlo onderneemt verschillende acties om te verduurzamen. In november 2019 werd bijvoorbeeld het gerenoveerde gemeentehuis opgeleverd. Tijdens deze renovatie is het pand volledig van het gas gehaald en voorzien van zonnepanelen. Ook inwoners van Mierlo kunnen eenvoudig bijdragen aan het verduurzamen van de gemeente, door te kiezen voor zonnepanelen. Een aantrekkelijke keuze, gezien Mierlo geniet van 1.066 zonuren per jaar. Benieuwd wat jij kunt gaan besparen?

Door over te gaan op zonne-energie kunnen inwoners van Mierlo per jaar gemiddeld €1.143 besparen op hun energierekening en zetten ze automatisch ook een stap richting een beter milieu. Je draagt namelijk direct bij aan de energietransitie in Nederland. Een win-win situatie voor iedereen dus.

Door de gratis dakcheck te doen kom je er achter of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen. Een van onze adviseur checkt jouw dak en zal je vervolgens ook het hele proces verder helpen. In een eerste gesprek worden jouw wensen besproken, waarna er een persoonlijk en vrijblijvend dakplan voor jou woning wordt opgesteld. Hieruit volgt een offerte, het Zonneplan, waar je onder andere jouw verwachte opbrengsten, de terugverdientijd en het aantal panelen kunt vinden.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Mierlo:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Mierlo kende afgelopen jaar 1066 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Mierlo zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Mierlo ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Mierlo kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Mierlo

Al 1.130 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Mierlo gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen in Mierlo

Steeds meer inwoners in Geldrop-Mierlo gaan over op zonne-energie. Er zijn al 1.130 huishoudens die profiteren van de voordelen van zonnepanelen. Toch zijn er nog veel inwoners die kunnen gaan profiteren. Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar de geschikte daken in de gemeente. Hierbij wordt rekening gehouden met het type dak, de liggen van het dak ten opzichte van het zuiden en of er bomen in de buurt staan die voor veel schaduw kunnen zorgen. Uit dit onderzoek blijk dat er nog maar liefst 2.156 daken geschikt zijn voor zonnepanelen!

Woon je aan de Broekstraat of Stepekolk? Dan is het wel handig om te weten dat dit gebied is bestempeld als beschermd stadsgezicht. Het houdt in dat je in dat gebied een vergunning bij de gemeente moet aanvragen voor het plaatsen van zonnepanelen. In alle andere gevallen is dit niet nodig.

Zonnepanelen installateur in Geldrop-Mierlo

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Geldrop-Mierlo of omgeving? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Eindhoven. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Team Duurzaam Installatietechniek uit Eindhoven en Brunschot Solar Techniek uit Swalmen. Samen verduurzamen wij de regio!

We hebben al veel installaties mogen leveren in de gemeente Geldrop-Mierlo. Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.4. Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst: Je bespaart gemiddeld €1.143 per jaar op de energierekening.

 

Zonnepanelen kopen in Geldrop-Mierlo

De gemeente heeft als doel dat in 2040 Geldrop-Mierlo energieneutraal is. Veel inwoners zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 1.130 inwoners die overstappen op eigen energie. Er zijn ook veel duurzame initiatieven binnen de gemeente. Zo wordt er bijvoorbeeld op scholen ook aandacht besteed aan duurzaamheid. Op het Strabrecht College wordt er een duurzaamheidsproject gehouden waarbij de leerlingen hun eigen duurzame ideeën mogen bedenken en presenteren. Wat een goed initiatief! Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Geldrop-Mierlo. Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Geldrop-Mierlo? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Geldrop-Mierlo.

Geldrop-Mierlo gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Geldrop-Mierlo voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Geldrop-Mierlo zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Geldrop-Mierlo!

Vragen over zonnepanelen in Geldrop-Mierlo

 • Waarom zonnepanelen kopen in Geldrop-Mierlo?

  Zonnepanelen kopen in Geldrop-Mierlo heeft voordelen. Op steeds meer daken in Geldrop-Mierlo liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Geldrop-Mierlo?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Geldrop-Mierlo. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Geldrop Mierlo?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Eindhoven. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Team Duurzaam Installatietechniek uit Eindhoven en Brunschot Solar Techniek uit Swalmen. Onze installateurs staan te popelen om jouw dak te voorzien van zonnepanelen!


Mierlo in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Mierlo steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Mierlo er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Mierlo

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!