088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Midlum
Zonnepanelen in Midlum

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Midlum

Harlingen is al goed bezig met verduurzamen! Zo stappen er steeds meer inwoners over op zonne-energie door middel van de aanschaf van zonnepanelen. Niet gek, aangezien ze hiermee flink besparen op de energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Harlingen kunnen met 1.030 zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 1.107 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.265.301.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Midlum:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Midlum kende afgelopen jaar 1030 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Midlum zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Midlum ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Midlum kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Midlum

Al 1.107 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Harlingen gingen je voor.

Geschikte daken in de gemeente Midlum

Uit het onderzoek van Zonneplan is gebleken dat er bijna 3.000 huizen geschikt zijn voor zonnepanelen. Er is dus een zeer grote kans dat jouw woning ook geschikt is. Maar let op: In de plaats Midlum geldt  in het westelijke gedeelte vanaf de Prinsenstraat tot en met Nieuwstraat en Fabrieksstraat een beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat er een vergunning aangevraagd moet worden voor het plaatsen van zonnepanelen. Woon je niet in dit gebied? Dan kun je zonder vergunning zonnepanelen laten plaatsen!

Zonnepanelen in de gemeente Midlum

De daken in de gemeente Midlum zijn zeer geschikt voor zonnepanelen. Op dit moment hebben al 574 huiseigenaren de stap gezet naar zonne-energie. En dit is helemaal niet raar als je kijkt naar het aantal zonuren in de gemeente van het afgelopen jaar: dat zijn er namelijk wel 1.092! En zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Wil jij ook besparen op de energierekening? Doe dan de gratis en vrijblijvende dakcheck en ontvang de mogelijkheden voor jouw woning.


Midlum in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Midlum steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Harlingen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Harlingen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!