Meierijstad
Zonnepanelen in Meierijstad

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Geen spaargeld nodig
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontvang gratis offerte

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen

Zonnepanelen in Meierijstad

In Meierijstad zijn zonnepanelen populair.  Het aantal zonnepanelen blijft groeien in de gemeente. Zo hebben verschillende gemeentelijke gebouwen al zonnepanelen, zoals het stadhuis van Veghel, cultureel centrum Mariendeal, zwembad De Neul en sporthal De Streepen in Sint-Oedenrode. Ook steeds meer inwoners van de gemeente kiezen voor zonnepanelen. Benieuwd waarom zonnepanelen zo populair zijn?

Het is niet zo vreemd dat zonnepanelen zo populair zijn: met de aanschaf van zonnepanelen kun jij namelijk flink besparen op jouw energierekening. Al 5.009 inwoners van de gemeente Meierijstad waren hiervan op de hoogte en kozen voor zonnepanelen. Gezamelijk besparen zij maar liefst €5.725.287. Dit betekent dat één huishouden jaarlijks gemiddeld €1.143 bespaart. Jij kunt misschien wel net als veel inwoners van Meierijstad profiteren van zonnepanelen. Wil jij weten hoeveel jij kunt besparen? Met de gratis postcodecheck kun jij erachter komen.

Na het invullen van de postcodecheck neemt een van onze adviseurs contact met je op jouw wensen en energieverbruik te bespreken. Daarna neemt deze adviseur jouw woning onder de loep, om te bekijken wat zonnepanelen voor jou kunnen beteken. Aan de hand van deze informatie stelt jouw adviseur een persoonlijk dakplan op. In dit plan staat informatie over de gekozen materialen, het aantal panelen, totale kosten en besparingen.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Meierijstad:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Meierijstad kende afgelopen jaar 1087 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Meierijstad zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Meierijstad betaal je op dit moment 0% btw over de aanschaf van jouw zonnepanelensysteem.

Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Meierijstad kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Meierijstad

Al 5.009 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Meierijstad gingen je voor.

Meierijstad in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Meierijstad steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Meierijstad er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Meierijstad

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan