088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Marken
Zonnepanelen in Marken

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Marken

Zonnepanelen zijn populair in Marken ! De Waterlanders maken steeds vaker de keuze om over te stappen op zonne-energie. Al 1.052 huishoudens profiteren van zonnepanelen. Hiermee besparen ze elke maand op de energierekening. Benieuwd hoeveel jouw buren besparen?

Met 1.075 zonuren in Marken , zijn zonnepanelen zeker rendabel. Marken bespaart al €1.202.436 per jaar. Dit is gemiddeld €1.143 per huishouden. Één van onze persoonlijke adviseurs bekijkt graag wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Als je een gratis postcodecheck doet, neemt de adviseur contact met je op. Tijdens dit gesprek bespreekt de adviseur jouw wensen en behoeften en bekijkt de mogelijkheden van jouw dak. Na dit gesprek ontvang je een persoonlijk dakplan. Hierin vind je informatie over de zonnepanelen, de kosten en wat de panelen gaan opbrengen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Marken:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Marken kende afgelopen jaar 1075 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Marken zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Marken ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Marken kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Marken

Al 1.052 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Waterland gingen je voor.

Geschikte daken in Marken

Recentelijk onderzocht Zonneplan de daken van Marken . Bij het onderzoek bekijken we de geschiktheid van elk dak. We nemen hierin de ligging en eventuele schaduwvorming mee. We zien dat van de 5.428 koopwoningen, 49% beschikt over een geschikt dak. Ook blijkt uit het onderzoek dat een deel van Marken beschikt over een beschermd stadgezicht. Huishoudens in dit gebied hebben een vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. Informeer bij de gemeente over de mogelijkheden van jouw woning.

Doelstelling gemeente

In 2050 energieneutraal, dat is het doel van de gemeente. Dit betekent dat alle CO2-uitstoot volledig gecompenseerd wordt. De inwoners van Marken helpen de gemeente hier enorm mee. Er is afgelopen jaar al 657.500 kg CO2 bespaard. De verwachting is dat dit steeds meer wordt door de toename van duurzame energie. Er zijn genoeg mensen die nog kunnen profiteren van  zonne-energie en Zonneplan helpt ze hier graag bij.


Marken in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Marken steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Waterland er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Waterland

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!