088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Maastricht-Airport
Zonnepanelen in Maastricht-Airport

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Maastricht-Airport

Beek is al goed bezig met verduurzamen. Zo zijn er op het dak van de loods van Gondverzetbedrijf Keulers in Groot Genhout 550 zonnepanelen geplaatst. Dit is genoeg om wel 45 huizen van stroom te voorzien. Ook steeds meer inwoners van Beek stappen over op duurzame energie. Niet gek, aangezien er flink mee wordt bespaard op de energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

In de Beek zijn  3.840 daken geschikt om volop te profiteren van de zonuren. Met een zonnepaneleninstallatie bespaart een huishouden gemiddeld €1.143 per jaar. Dan is het ook niet vreemd dat al
1.844 woningen in de gemeente al zonnepanelen hebben. Deze huishoudens besparen samen dan ook
€2.107.692 per jaar. Wil jij ook besparen op de energierekening? Doe nu de gratis postcodecheck.

Na de postcodecheck neemt een van onze persoonlijke adviseurs jouw woning onder de loep. De adviseur houdt rekening met jouw persoonlijke wensen en energieverbruik. Hierna zal jouw persoonlijke adviseur een zonneplan opstellen met een overzicht van jouw kosten en besparingen.

 

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Maastricht-Airport:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Maastricht-Airport kende afgelopen jaar 1077 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Maastricht-Airport zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Maastricht-Airport ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Maastricht-Airport kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Maastricht-Airport

Al 1.844 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Beek gingen je voor.

Geschikte daken in Beek

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken voor zonnepanelen in gemeente Beek. Tijdens dit onderzoek wordt ieder dak in de gemeente bekeken en beoordeeld op geschiktheid voor zonnepanelen. Een geschikt dak heeft voldoende ruimte voor zonnepanelen, een gunstige ligging en  weinig last van schaduw. In dit onderzoek is gebleken dat er 3.840 van deze geschikte daken zijn in de gemeente. Heel wat potentie dus! Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden van jouw dak.

 

Maastricht-Airport energieneutraal 2030

Maastricht-Airport zet vol in op duurzaamheid. In 2050 moeten de klimaat doelstellingen van Nederland behaald zijn. De doelstellingen zijn opgesteld zijn als volgt. Nederland moet in 2050 volledig energieneutreaal zijn en Maastricht-Airport doet zijn best om die doelstellingen te behalen. Zonnepanelen zijn hiervoor een uitstekende optie. De huishoudens met zonnepanelen in de gemeente hebben, naast een flinke besparing op de energierekening, al 1.152.500 kg CO2 per jaar bespaard. Dit staat gelijk aan het planten van 86.839 bomen.

 


Maastricht-Airport in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Maastricht-Airport steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Beek er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Beek

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!