088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Loosbroek
Zonnepanelen in Loosbroek

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Loosbroek

De gemeente is genoemd naar een hoeve, "Bernhese" geheten. De betekenis van 'Bernhese' is tweeledig: Bern staat voor 'born', dat bron of water betekent. Hese staat voor bos. Letterlijk betekent Bernheze dus 'water en bos'. In de gemeente is inmiddels ook sprake van een andere bron, een energiebron. In Loosbroek wordt namelijk steeds meer gebruik gemaakt van de zon!

Zo zijn er in heel de gemeente al woningen met panelen op het dak. Hiermee worden ruim bomen bespaard. Met zonnepanelen ondersteun je niet alleen het milieu, ze zijn ook goed voor je portemonnee. Met zonnepanelen kan je maar liefst €1.143 per jaar besparen. Wil je ook besparen op de energierekening en tegelijkertijd het milieu een handje helpen? Doe snel de dakcheck en kijk of ook je dak geschikt is.

Wanneer jij een aanvraag doet neemt een van onze deskundige adviseurs contact met jou op. De adviseur zal je het traject begeleiden en voorzien van een eerlijk advies. Je ontvangt een vrijblijvende offerte die is aangepast aan jouw verbruik en persoonlijke wensen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Loosbroek:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Loosbroek kende afgelopen jaar 1087 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Loosbroek zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Loosbroek ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Loosbroek kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Loosbroek

Al 2.926 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Bernheze gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Loosbroek

Voor de start van het zonnepanelenproject in heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor je verzameld. Het volgende is ons opgevallen. In Loosbroek is er geen sprake van beschermd stadsgezicht. Je hebt dus geen vergunning nodig van de gemeente om zonnepanelen te laten plaatsen en dus kun je gemakkelijk een aanvraag bij Zonneplan doen!

Wel moet jouw dak geschikt zijn voor het opwekken van zonne-energie. Wanneer het dak bijvoorbeeld van riet is plaatsen wij daarop geen zonnepanelen, omdat het dak daar dan niet geschikt voor is. Ook moet er op het dak natuurlijk over een dag gezien wel genoeg zon schijnen, want anders is het misschien niet rendabel om zonnepanelen te nemen. Op dit moment zijn er nog huishoudens met een geschikt dak voor zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Loosbroek

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Loosbroek ? Het dichtstbijzijnde Zonneplan installatiedepot is gevestigd in Eindhoven. Naast onze eigen installatieteams zitten er in de regio ook meerdere lokale Zonneplan partners. Off The Grid Installatiebedrijf uit Nijmegen en Team Duurzaam Installatietechniek uit Eindhoven zijn voorbeelden van zulke Zonneplan partners. Onze installateurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Veel klanten zijn erg tevreden over onze service en onze installateurs. Dat is ook duidelijk terug te zien aan ons gemiddelde klantcijfer van een 9.4 uit een totaal van 17.922 reviews.

Zonnepanelen kopen in Loosbroek

In 2050 wil de gemeente energieneutraal zijn. Veel inwoners uit Loosbroek zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Loosbroek . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Loosbroek ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Loosbroek .

Loosbroek gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners uit Loosbroek voor een energiecontract op basis van dynamische prijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Loosbroek zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie in Loosbroek is nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Bernheze

 • Waarom zonnepanelen kopen in Bernheze?

  Zonnepanelen kopen in Loosbroek heeft voordelen. Op steeds meer daken in Loosbroek  liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Bernheze?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de gemeente Bernheze. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Bernheze?

  Het dichtstbijzijnde Zonneplan installatiedepot is gevestigd in Eindhoven. Naast onze eigen installatieteams zitten er in de regio ook meerdere lokale Zonneplan partners. Off The Grid Installatiebedrijf uit Nijmegen en Team Duurzaam Installatietechniek uit Eindhoven zijn voorbeelden van zulke Zonneplan partners. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Loosbroek in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Loosbroek steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Bernheze er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Bernheze

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!