088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Leimuiden

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

739 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 86.400 besparen

Elk jaar samen besparen

6405 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Leimuiden

Steeds meer inwoners van Kaag en Braassem stappen over op zonne-energie. Zij helpen niet alleen het milieu, maar besparen ook flink op de energierekening. In Kaag en Braassem profiteren al meer dan 1182 inwoners van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2035 energieneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplan scan kunt u erachter komen.

.

Een klant uit Kaag en Braassem

Het proces is goed geregeld en soepel verlopen! Het adviesgesprek vond ik ook erg prettig!

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Kaag en Braassem. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 4.512 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Hiernaast is er in Kaag en Braassem geen sprake van een beschermd stadsgezicht. Hierdoor hoeft er geen vergunning aangevraagd te worden voor het plaatsen van zonnepanelen.

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

De gemeente Kaag en Braassem ziet ook in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het bieden van een duurzaamheidslening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • De rente is 1,6%.
  • Het maximum leenbedrag is €10.000,-.
  • Er is een looptijd van 10 of 15 jaar.
  • U kunt altijd boetevrij aflossen vanaf €250,-.

Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening van Kaag en Braassem, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SVn.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

4 reviews van mensen uit de omgeving van Kaag en Braassem

Gemiddeld
8,8
9.0
Ze doen het goed, iedere keer houd ik het in de gate op de app. De opbrengst ligt mooi op schema, nu maar afwachten hoeveel het opgebracht heeft aan het eind van het jaar.
Zonnepanelen Leimuiden
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en LONGi Solar 300 Wp All Black

9.0
Het proces is goed geregeld en soepel verlopen! Het adviesgesprek vond ik ook erg prettig!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
De keuze voor zonnepanelen was in eerste instantie een keuze voor het milieu. Daarnaast is het idee dat je de panelen binnen enkele jaren terugverdient ook erg interessant natuurlijk. Het aflezen van de meter vind ik nog wel ingewikkeld, maar om de meter te begrijpen moet ik eerst maar eens rustig de handleiding doorlezen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en LG 260 Wp All Black

8.0
Op de pagina referenties van Zonneplan kwam ik enkele soortgelijke huizen tegen van mijn situatie. Daarnaast stonden op deze pagina meerdere positieve reacties van klanten die mij uiteindelijk over de streep hebben getrokken.
Zonnepanelen Roelofarendsveen
Gekozen voor SMA Sunny Boy 1300TL-10 en BYD 245 Wp

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag