0485-760100maandag open om 08:00 uur
Zonnepanelen in Land van Cuijk
Zonnepanelen in Zonnepanelen in Land van Cuijk

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen in Land van Cuijk

De gemeente is al goed bezig met verduurzamen. Vele school- en verenigingsgebouwen hebben bijvoorbeeld al zonnepanelen op hun daken. Voorbeelden hiervan zijn sportvereniging De Snelvoeters in Sint Anthonis en HC Mill, maar ook het Oorlogsmuseum in Overloon wekt zelf zonne-energie op. Ook steeds meer huishoudens besparen op hun energierekening met behulp van zonnepanelen. Benieuwd of jij ook kunt gaan profiteren?

De gemeente telt koopwoningen. van deze daken zijn al voorzien van zonnepanelen. Elk van deze huishoudens bespaard gemiddeld €1.143 per jaar op de energierekening. Doe de gratis dakcheck om erachter te komen of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen.

Wanneer jij een aanvraag doet bij Zonneplan gaat er een persoonlijk adviseur voor jou aan de slag. Deze maakt een plan, waarin al jouw wensen zijn meegenomen, speciaal voor jouw dak. Uiteindelijk ontvangt jij een geheel vrijblijvende offerte waarin onder andere de terugverdientijd, gehele investering en een prognose van jouw opbrengsten. Deze offerte kan uiteraard ook nog worden aangepast indien nodig.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Zonnepanelen in Land van Cuijk:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zonnepanelen in Land van Cuijk kende afgelopen jaar 1162 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zonnepanelen in Land van Cuijk zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zonnepanelen in Land van Cuijk ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zonnepanelen in Land van Cuijk kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Zonnepanelen in Land van Cuijk

Al 7.361 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Land van Cuijk gingen je voor.

Geschikte daken in

Bij Zonneplan wordt er per gemeente onderzoek gedaan naar de geschiktheid van daken in Nederland. Dit is dus ook het geval bij de gemeente . Een dak is niet geschikt wanneer het bijvoorbeeld schuin en van bitumen is of het gemaakt is van riet. Ook Schaduwwerking en de oriëntatie van een dak bepalen of een dak geschikt is om zonne-energie op te wekken. Binnen de gemeente is er alleen in het centrum van Grave sprake van beschermd stadsgezicht. In dit gebied is er een vergunning van de gemeente nodig om zonnepanelen te mogen plaatsen.

Gemeente energieneutraal in 2050

De gemeente bestaat pas sinds begin 2022, maar heeft natuurlijk wel al een duurzaamheidsdoelstelling opgesteld. Ze willen in 2050 volledig energieneutraal zijn. Dit betekent dat de hoeveelheid opgewekte energie gelijk is aan de hoeveelheid verbruikte energie. Het opwekken van zonne-energie draagt bij aan deze doelstelling. Doe een aanvraag en profiteer niet alleen zelf van je eigen opgewekte stroom, maar draag ook je steentje bij aan de doelstelling van de gemeente .


Zonnepanelen in Land van Cuijk in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zonnepanelen in Land van Cuijk steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Land van Cuijk er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Land van Cuijk

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken