Lage Vuursche
Zonnepanelen in Lage Vuursche

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Lage Vuursche

Baarn is druk bezig met verduurzamen: al koopwoningen hebben zonnepanelen in Baarn. Zo hebben ook de daken van de scholen ’Waldheim-mavo’, ‘Baarnsch lyceum’ en ‘Nieuwe Baarnsche School’ samen al 1.271 zonnepanelen. Zelfs de zoutloods aan de A1 wekt zonne-energie op voor de bewoners van de gemeente. Ben jij benieuwd waarom ze kozen voor zonnepanelen?

Het is niet zo vreemd dat al    huishoudens van de gemeente kozen voor zonnepanelen, als je nagaat dat je flink kunt besparen op de energierekening. De huishoudens met zonnepanelen besparen gezamenlijk jaarlijks . Dit is gemiddeld €1.027 per huishouden. Door het invullen van de postcodecheck kom jij er achter hoeveel je kunt besparen!

Na het invullen van postcodecheck, neemt jouw persoonlijke adviseur contact met je op. Bij het maken van jouw persoonlijke dakplan nemen wij jouw energieverbruik en wensen mee. Je ontvangt een dakplan, die inzicht geeft in jouw specifiek kosten en besparingen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Lage Vuursche:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Lage Vuursche kende afgelopen jaar 1032 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Lage Vuursche zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Lage Vuursche ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Lage Vuursche kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Lage Vuursche

Al 1,194 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Baarn gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Lage Vuursche

Zonneplan doet onderzoek naar het aantal geschikte daken in de gemeente Baarn. Uit dit onderzoek blijkt dat er daken geschikt zijn voor zonnepanelen. Deze huishoudens kunnen nog profiteren van zonuren per jaar!

In de gemeente Baarn is er op verschillende plekken sprake van beschermd stadgezicht. Woningen in deze gebieden kunnen een vergunning aanvragen voor het plaatsen van zonnepanelen. In Baarn gaat dit om de wijken Het Rode Dorp en het Prins Hendrikpark. In de plaats Lage Vuursche gaat het om het gebied rondom het centrum en het kasteel Drakensteyn.

Zonnepanelen installateur Lage Vuursche

Ben jij op zoek naar een zonnepanelen installateur in Baarn? Wij komen graag bij jou langs met onze ervaren monteurs en installatiepartners. Zij installeren 400 zonnepanelen samen met de Zonneplan One omvormer die er samen voor zorgen dat je gemiddeld €1.027 per jaar bespaard op de energierekening. Super interessant dus!

Onze installateurs in Zwolle zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

 

Zonnepanelen kopen in Lage Vuursche

Duurzaamheid is erg belangrijk in de gemeente . De gemeente wil in 2030 klimaatneutraal zijn. Veel Baarnaars zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al   inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Baarn. Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Baarn? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Baarn.

Baarn gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Baarnaars voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Lage Vuursche zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor variabele prijzen die veranderen per uur en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie in Lage Vuursche is nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Baarn

 • Waarom zonnepanelen kopen in Baarn?

  Zonnepanelen kopen in Lage Vuursche heeft voordelen. Op steeds meer daken in Lage Vuursche  liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld  €1.027  per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Baarn?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Baarn?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot bij Lage Vuursche is in Almere. Vanuit hier installeren onze Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de buurt twee lokale Zonneplan partners. SDK Techniek uit Leusden en Stuz Infra uit Vleuten. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Lage Vuursche in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Lage Vuursche steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Baarn er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Baarn

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!