0592-217005Bereikbaar tot 18:00 uur
Kruisland
Zonnepanelen in Kruisland

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Kruisland

Inwoners van de gemeente Steenbergen kiezen steeds vaker voor zonnepanelen. Zo hebben van de daken al zonnepanelen! Ook heeft school 't Ravelijn in Steenbergen al zonnepanelen op het dak liggen. Wat een goed initiatief!

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar welke daken geschikt zijn in de gemeente Steenbergen. Zo besparen de inwoners van de gemeente Steenbergen gezamenlijk euro per jaar!

De kans is groot dat jouw woning ook geschikt is voor zonnepanelen. Nieuwsgierig of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen? Je komt hier achter met de gratis dakscan van Zonneplan. Al inwoners uit Kruisland gingen je voor!

Waarom juist nu zonnepanelen in Kruisland:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Kruisland kende afgelopen jaar 1074 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Kruisland zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Kruisland ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Kruisland kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Kruisland

Al 1.477 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Steenbergen gingen je voor.

Zonnepanelen installateur Kruisland

Benieuwd waar wij installeren en hoe onze monteurs dit doen? Onze ervaren zonnepanelen monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Kruisland zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren. De installatie kun jij zelf inplannen aan de hand van onze zelfplanner. Zo komen wij altijd installeren op een moment dat jouw uitkomt.

Onze installateurs zorgen dat jij een complete zonnepaneleninstallatie op jouw dak krijgt. Want naast zonnepanelen krijg je afhankelijk van schaduwwerking ook de Zonneplan One of de Zonneplan One Optimized. Deze omvormer zorgt ervoor dat jij jouw opgewekte stroom kan gebruiken. Wat uiteindelijk jouw opbrengsten zijn zie je allemaal gemakkelijk terug in de Zonneplan app.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Kruisland

De daken in de Kruisland zijn zeer geschikt voor zonnepanelen. Niet alleen het aantal daken, maar ook de hoeveelheid zonuren in de gemeente zorgen ervoor dat zonnepaneelbezitters optimaal kunnen profiteren. Er zijn in de gemeente Kruisland al daken die schitteren met zonnepanelen.

Toch zijn er nog genoeg daken die kunnen profiteren. Zonneplan doet onderzoek naar welke daken geschikt zijn in de gemeente. Er wordt gekeken welke daken een gunstige ligging hebben, en niet te veel schaduw is en of het type dak geschikt is. Hieruit is gebleken dat er nog daken in de hele gemeente beschikbaar zijn.

Zonnepanelen kopen in Kruisland

Gemeente Steenbergen heeft als doelstelling om in 2040 energieneutraal te zijn. Er zijn al veel Steenbergenaren die bijdragen aan deze doelstelling. Er zijn namelijk al huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Kruisland ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Kruisland .

 

Kruisland gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Steenbergenaren voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Kruisland is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Steenbergen

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Steenbergen?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Tholen. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Groenenberg Solar B.V. uit Heijningen en Wescco Bouw uit Papendrecht.

   

 • Waarom zonnepanelen kopen in Steenbergen?

  Zonnepanelen kopen in Kruisland heeft voordelen. Op steeds meer daken in Kruisland liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Steenbergen?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Kruisland . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Kruisland in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Kruisland steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Steenbergen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Steenbergen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!