Kerk Avezaath
Zonnepanelen in Kerk Avezaath

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Kerk Avezaath

Steeds meer inwoners van Kerk Avezaath stappen over op zonne-energie. Niet zo gek, je bent niet alleen goed bezig voor het milieu. Je bespaart ook veel op je energierekening. Niet alleen huishoudens maken gebruik van eigen zonne-energie. De nieuwe mavo van het Lingecollege in Tiel heeft al 234 zonnepanelen op het dak liggen. Daarnaast liggen ook nog eens 160 panelen op het dak van ROC Rivor. Goed bezig!

Zonnepanelen zijn dus niet alleen goed voor het milieu. Je draagt bij aan de energietransitie in Nederland, maar je bespaart ook maar liefst €1.027 per jaar op je energierekening.

Ben jij al benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag via de postcodecheck. Eén van onze adviseurs neemt daarna contact met u op om een persoonlijk Zonneplan voor u op te stellen aan de hand van uw verbruik en wensen en behoeften. Hierin geven wij jou een totaalplaatje van hoeveel zonnepanelen je nodig bent en welke omvormer het meest geschikt is.

Waarom juist nu zonnepanelen in Kerk Avezaath:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Kerk Avezaath kende afgelopen jaar 1073 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Kerk Avezaath zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Kerk Avezaath ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Kerk Avezaath kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Kerk Avezaath

Al 1,955 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Tiel gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Kerk Avezaath

Zonneplan doet onderzoek naar het aantal geschikte daken voor zonnepanelen binnen een gemeente. Zo ook in gemeente en dus in Kerk Avezaath . Daken die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben worden niet meegenomen. van de koopwoningen in de gemeente kunnen nog gaan profiteren van zonnepanelen op hun dak.

Waarom Zonneplan? Je krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. In dit advies nemen wij de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en jouw wensen altijd mee. Ons doel is om jou 100% tevreden te maken met een persoonlijk zonneplan. Veel klanten zijn ook blij met ons blijkt uit ons gemiddelde klantcijfer van een 9.4 uit 17.615 beoordelingen.

Zonnepanelen installateur Kerk Avezaath

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Kerk Avezaath ? Wanneer jij akkoord gaat met jouw persoonlijke zonneplan komen wij graag bij je langs om te installeren. Onze installateurs in Kerk Avezaath zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140.

Na de installatie kun jij jouw opbrengsten bijhouden in de Zonneplan app en heb je recht op 10 jaar Zonneplan Serviceplan. Met het Zonneplan Serviceplan ben jij ervan verzekerd dat je 10 jaar lang een werkend systeem hebt en niet tegen onverwachtse kosten aanloopt. Onder het serviceplan vallen onder andere voorrijkosten, montagekosten en de btw-teruggave service die volledig uit handen wordt genomen door Zonneplan.

 

Zonnepanelen kopen in Kerk Avezaath

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Tiel klimaatneutraal is. Veel Tielenaren zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Kerk Avezaath . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Kerk Avezaath ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Kerk Avezaath .

Kerk Avezaath gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Tielenaren voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Kerk Avezaath !

Vragen over zonnepanelen in Tiel

 • Waarom zonnepanelen kopen in Tiel?

  Zonnepanelen kopen in Kerk Avezaath heeft voordelen. Op steeds meer daken in Kerk Avezaath liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Tiel?

  Wij installeren zonnepanelen vanuit ons eigen installatiedepot in Arnhem. Tijdens de installatiedag komt het team van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Dit team bestaat uit twee dakspecialisten en één elektricien. Deze Zonneplanners starten de installatie door de details van belangrijke stappen van de installatie met jou te bespreken.

   

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Tiel?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Kerk Avezaath . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Kerk Avezaath in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Kerk Avezaath steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Tiel er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Tiel

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!