Hippolytushoef
Zonnepanelen in Hippolytushoef

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Geen spaargeld nodig
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontvang gratis offerte

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen

Zonnepanelen Hippolytushoef

Gemeente Hollands Kroon heeft veel mooie natuur en grenst aan het IJsselmeer. Om deze prachtige natuur te behouden zijn veel gemeentes in Nederland duurzaam bezig en werken ze mee aan de energietransitie. Zo is ook de gemeente Hollands Kroon bezig met duurzame stappen zetten. Dit komt niet alleen door de gemeente maar ook de duurzame initiatieven van de inwoners dragen hier aan bij. Al veel inwoners in Hippolytushoef profiteren van zonne-energie. Uit onderzoek van Zonneplan blijkt dat naast dit mooie aantal, nog 1.227 daken in de gemeente van panelen kunnen worden voorzien.

Met 223 daken met zonnepanelen besparen de inwoners van Hollands Kroon samen €254.889. Naast dat deze inwoners het zien in hun portemonnee, redden zij ook nog eens 10.502 bomen! Ook besparen? Doe snel de postcodecheck!

Wanneer je de postcodecheck hebt gedaan, gaat een adviseur voor jou aan de slag. Deze neemt jouw woning onder de loep en neemt contact met je op. Samen bespreken jullie vervolgens de mogelijkheden voor jouw dak, waarna je vrijblijvend een offerte ontvangt. De offerte kun je dan zelf of met je partner rustig doorlezen. Vervolgens kun je doorgaan en een installatiedatum kiezen. Zo niet, dan kun je altijd vrijblijvend annuleren.

 

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Hippolytushoef :

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Hippolytushoef kende afgelopen jaar 1086 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Hippolytushoef zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Hippolytushoef betaal je op dit moment 0% btw over de aanschaf van jouw zonnepanelensysteem.

Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Hippolytushoef kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Hippolytushoef

Al 223 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Hippolytushoef gingen je voor.

Hippolytushoef in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Hippolytushoef steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Hippolytushoef er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Hippolytushoef

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan