Hezingen
Zonnepanelen in Hezingen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Hezingen

Steeds meer inwoners van Hezingen stappen met zonnepanelen over op duurzame energie. Niet gek, aangezien je flink kan besparen op de energierekening met het gebruik van zonne-energie. Benieuwd naar de mogelijkheden van jouw dak? Lees dan verder.

Inwoners van Tubbergen kunnen met zonuren tot wel €1.027 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen .

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Hezingen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Hezingen kende afgelopen jaar 1042 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Hezingen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Hezingen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Hezingen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Hezingen

Al 1,015 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Tubbergen gingen je voor.

Geschikte daken in Hezingen

De daken in Hezingen zijn zeer geschikt voor zonnepanelen. Waar veel gemeenten in Overijssel te maken hebben met een beschermd stadsgezicht, heeft Tubbergen hier geen last van. Dit betekent dat er geen vergunning vereist is voor het plaatsen van zonnepanelen en er gelijk duurzame energie opgewekt kan worden. In gemeente Tubbergen zijn er maar liefst woningen die nog kunnen profiteren van zonnepanelen. Er is dus ook een grote kans dat jouw woning geschikt is!

Hezingen energieneutraal in 2050

De gemeente Tubbergen wil in 2050 volledig energieneutraal zijn. Energieneutraal zijn betekent dat er net zoveel duurzame energie moet worden opgewekt als dat er verbruikt wordt. Hier werken al huishoudens aan mee door met hun eigen zonnepanelen. Ze dragen niet alleen bij aan de doelstelling, maar besparen ook op hun eigen energierekening. Wil jij ook dagelijks besparen en daarbij meehelpen aan een energieneutraal Hezingen ? Doe dan gratis de postcodecheck en ontvang een vrijblijvend en persoonlijk advies.


Hezingen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Hezingen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Tubbergen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Tubbergen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!