088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Helmond

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

3229 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 256.800 besparen

Elk jaar samen besparen

19779 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Helmond

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van de gemeente Helmond. Dit is te zien aan de 1653 koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst 16% rendement oplevert in Helmond. Gaat u ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over úw persoonlijke Zonneplan.

Een klant uit Helmond:

De installatie ging niet gemakkelijk aangezien ons huis erg hoog is. Zonneplan had dit goed opgelost door middel van een hoogwerker te gebruiken. De opbrengst afgelopen maand was 2 keer zo hoog als de prognose, nu maar hopen op nog meer van zulke goede maanden.

Goed om te weten

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

Voor de start van het zonnepanelenproject Helmond heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: In de gemeente Helmond vallen er geen wijken onder beschermd stadsgezicht. U kunt zonnepanelen op uw dak plaatsen zonder een vergunning van uw gemeente.
  2. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: De gemeente wil in 2035 energieneutraal zijn. Om dit te halen biedt Helmond haar inwoners verschillende gemeentelijke regelingen. Lees hieronder meer.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Zonneplan biedt u de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Zonneplan heeft ervaren mensen in dienst. Onze adviseurs adviseren u aan de hand van haarscherpe satellietbeelden. Ze bekijken uw dak, nemen daarin pijpjes, ramen en de staat van het dak mee, en brengen het beste advies uit.

Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen genomen:

  1. De btw-teruggave wordt voor u geregeld.
  2. U krijgt 10 jaar garantie op alle producten.
  3. U krijgt ten alle tijden inzicht in uw opbrengsten met de monitoring App.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Helmond

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de duurzaamheidslening van de Gemeente Helmond. De gemeente maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over de stimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

47 reviews van mensen uit de omgeving van Helmond

Gemiddeld
9,0
10.0
De monteurs hebben keurig gewerkt. Ging best snel allemaal. Het was nog even een uitdaging omdat ik een houten vloer heb, maar de monteurs waren kundig genoeg om het netjes te installeren. Installatie werkt ideaal, ik merk dat de meter een stuk langzamer draait.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 315 Wp Design Zwart

10.0
Wat een top bedrijf is Zonneplan. Iedereen die ik heb gesproken, van adviseur tot monteur, iedereen heeft verstand van zaken. We hebben tijdens onze verbouwing veel partijen over de vloer gehad, maar niemand kan tippen aan Zonneplan. Alleen maar lof. De opbrengsten gaan met dit weer super. Daar worden wij Nederlanders natuurlijk altijd vrolijk van.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Alles is prima verlopen, ik ben erg tevreden! Het enige wat ik voor minpuntje kan bedenken is dat de installateurs een beetje troep achtergelaten hebben. Wel waren ze erg vakkundig en snel! Ook volg ik de monitor vaak. Het adviesgesprek was ook erg duidelijk en hij had goede antwoorden op mijn vragen!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9.0
Ik ben een erg contente klant van Zonneplan. Wat ik erg fijn vond is dat alle afspraken nagekomen werden die waren afgesproken. Het contact was hierin ook erg duidelijk en prettig. Het begon al tijdens het adviesgesprek. Goed contact en een erg duidelijke offerte. Ik ben helemaal tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Ik ben zeer tevreden! Het adviesgesprek is mij erg goed bevallen en de offerte zag er ook goed uit. De installatie was zo gebeurd en ging ook erg netjes. De service rondom de btw is ook perfect! Dit was ook een van de redenen dat ik voor Zonneplan gekozen heb!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Alles werkt perfect momenteel! De zonnepanelen zijn erg goed en alles met de btw wordt ook geregeld. Het advies was erg goed ik heb geen op of aanmerkingen. Bij de installatie ging alles erg goed, alles is netjes opgeruimd en uitgelegd! Daarnaast hebben ze nog goed meegedacht over de plaats van de omvormer. Zeer tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 290 Wp Black/white

9.0
Installatie is heel keurig gedaan. De mannen hebben samen met mij de aansluiting van de zonnepanelen besproken. Heel fijn dat ze even meedenken. Ik ben helemaal tevreden!
Zonnepanelen Helmond
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben erg tevreden over Zonneplan. Alles is eigenlijk netjes verlopen ook tijdens de installatie, erg netjes en schoon achtergelaten.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Alles ging prima, ik heb eigenlijk geen klachten. Sanne was ook erg prettig in het adviesgesprek en ook zeer concreet!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben heel tevreden over Zonneplan! Het gaat erg goed, ze liggen er goed bij. Het advies was erg goed, wij zijn nergens tegenaan gelopen alles klopte. De installatie ging ook erg goed ze waren binnen 1 ochtend klaar!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag