088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Helmond

  • Gratis scan van uw dak
  • Ook zonder eigen investering
  • Beste deal door collectieve inkoop

Wat kosten zonnepanelen?


2287 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 158.400 besparen

Elk jaar samen besparen

12056 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Helmond

Helmond is begonnen met verduurzamen. Waar de gemeente Helmond eerst nog achter liep op het gebied van duurzaamheid, is de inhaalslag nu toch echt begonnen. Zonneplan ziet steeds meer daken die voorzien zijn van zonnepanelen in Helmond. Als we kijken naar het gemiddeld aantal daken dat voorzien is van zonnepanelen loopt Helmond nog wel achter op het gemiddelde in de provincie Noord-Brabant. Zonneplan heeft al vele installaties verricht in gemeente Helmond.

Een klant uit Helmond:

De installatie ging niet gemakkelijk aangezien ons huis erg hoog is. Zonneplan had dit goed opgelost door middel van een hoogwerker te gebruiken. De opbrengst afgelopen maand was 2 keer zo hoog als de prognose, nu maar hopen op nog meer van zulke goede maanden.

Zeer geschikte daken

De daken in de gemeente Bergeijk zijn zeer geschikt voor de plaatsing van zonnepanelen. Waar veel andere gemeenten rekening moeten houden met een beschermd stads- of dorpsgezicht heeft Bergeijk hier geen last van. Dit betekent dan ook dat er geen vergunning benodigd is voor het plaatsen van zonnepanelen in gemeente Helmond.

Slag naar verduurzaming is begonnen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen in de gemeente Helmond. In gemeente Helmond zijn er 31.723 woningen geschikt voor zonnepanelen. 2,5%, oftewel 799 woningen, zijn al voorzien van zonnepanelen. Het gemiddelde in de provincie Noord-Brabant ligt op 4,6%. Helmond loopt hier dus nog op achter. Maar als we kijken naar de stijging die gaande is in de gemeente Helmond zal dit niet lang meer duren. Helpt u mee gemeente Helmond te verduurzamen? Vraag een vrijblijvend dakplan aan bij Zonneplan.


Zonnepanelen financieren met de duurzaamheidslening

Helmond wil verduurzamen om in 2035 energieneutraal te zijn. Dit gaat de gemeente doen met een duurzaamheidslening die de inwoners van de gemeente Helmond kunnen aanvragen.


De duurzaamheidslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

  • Huidige rente 1,6%, rente wordt vastgesteld op datum van binnenkomst aanvraag
  • Het minimum leenbedrag is €2500, het maximum is €15000
  • Looptijd duurzaamheidslening 10 jaar tot 15 jaar
  • U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250,-


Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SVn of hier voor informatie over de duurzaamheidslening Helmond

Meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Helmond? Dan kunt u de website van het energieloket bekijken: klik hier voor het energieloket Helmond


Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

47 reviews van mensen uit de omgeving van Helmond

Gemiddeld
9,0
10.0
De monteurs hebben keurig gewerkt. Ging best snel allemaal. Het was nog even een uitdaging omdat ik een houten vloer heb, maar de monteurs waren kundig genoeg om het netjes te installeren. Installatie werkt ideaal, ik merk dat de meter een stuk langzamer draait.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 315 Wp Design Zwart

10.0
Wat een top bedrijf is Zonneplan. Iedereen die ik heb gesproken, van adviseur tot monteur, iedereen heeft verstand van zaken. We hebben tijdens onze verbouwing veel partijen over de vloer gehad, maar niemand kan tippen aan Zonneplan. Alleen maar lof. De opbrengsten gaan met dit weer super. Daar worden wij Nederlanders natuurlijk altijd vrolijk van.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Alles is prima verlopen, ik ben erg tevreden! Het enige wat ik voor minpuntje kan bedenken is dat de installateurs een beetje troep achtergelaten hebben. Wel waren ze erg vakkundig en snel! Ook volg ik de monitor vaak. Het adviesgesprek was ook erg duidelijk en hij had goede antwoorden op mijn vragen!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9.0
Ik ben een erg contente klant van Zonneplan. Wat ik erg fijn vond is dat alle afspraken nagekomen werden die waren afgesproken. Het contact was hierin ook erg duidelijk en prettig. Het begon al tijdens het adviesgesprek. Goed contact en een erg duidelijke offerte. Ik ben helemaal tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Ik ben zeer tevreden! Het adviesgesprek is mij erg goed bevallen en de offerte zag er ook goed uit. De installatie was zo gebeurd en ging ook erg netjes. De service rondom de btw is ook perfect! Dit was ook een van de redenen dat ik voor Zonneplan gekozen heb!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Alles werkt perfect momenteel! De zonnepanelen zijn erg goed en alles met de btw wordt ook geregeld. Het advies was erg goed ik heb geen op of aanmerkingen. Bij de installatie ging alles erg goed, alles is netjes opgeruimd en uitgelegd! Daarnaast hebben ze nog goed meegedacht over de plaats van de omvormer. Zeer tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 290 Wp Black/white

9.0
Installatie is heel keurig gedaan. De mannen hebben samen met mij de aansluiting van de zonnepanelen besproken. Heel fijn dat ze even meedenken. Ik ben helemaal tevreden!
Zonnepanelen Helmond
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben erg tevreden over Zonneplan. Alles is eigenlijk netjes verlopen ook tijdens de installatie, erg netjes en schoon achtergelaten.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Alles ging prima, ik heb eigenlijk geen klachten. Sanne was ook erg prettig in het adviesgesprek en ook zeer concreet!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben heel tevreden over Zonneplan! Het gaat erg goed, ze liggen er goed bij. Het advies was erg goed, wij zijn nergens tegenaan gelopen alles klopte. De installatie ging ook erg goed ze waren binnen 1 ochtend klaar!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag