088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Helmond

  • U betaalt pas ná de oplevering
  • All-in montage: geen extra kosten
  • Gratis de volledige btw-teruggave
  • Beste deal garantie
  • ​Perfect afgewerkte installatie

Wat kosten zonnepanelen?

;

2084 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 133.800 besparen

Elk jaar samen besparen

10125 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Helmond

Helmond is begonnen met verduurzamen. Waar de gemeente Helmond eerst nog achter liep op het gebied van duurzaamheid, is de inhaalslag nu toch echt begonnen. Zonneplan ziet steeds meer daken die voorzien zijn van zonnepanelen in Helmond. Als we kijken naar het gemiddeld aantal daken dat voorzien is van zonnepanelen loopt Helmond nog wel achter op het gemiddelde in de provincie Noord-Brabant. Zonneplan heeft al vele installaties verricht in gemeente Helmond.

Een klant uit Helmond

De installatie ging niet gemakkelijk aangezien ons huis erg hoog is. Zonneplan had dit goed opgelost door middel van een hoogwerker te gebruiken. De opbrengst afgelopen maand was 2 keer zo hoog als de prognose, nu maar hopen op nog meer van zulke goede maanden.

Zeer geschikte Daken

De daken in de gemeente Bergeijk zijn zeer geschikt voor de plaatsing van zonnepanelen. Waar veel andere gemeenten rekening moeten houden met een beschermd stads- of dorpsgezicht heeft Bergeijk hier geen last van. Dit betekent dan ook dat er geen vergunning benodigd is voor het plaatsen van zonnepanelen in gemeente Helmond.

Slag naar verduurzaming is begonnen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen in de gemeente Helmond. In gemeente Helmond zijn er 31.723 woningen geschikt voor zonnepanelen. 2,5%, oftewel 799 woningen, zijn al voorzien van zonnepanelen. Het gemiddelde in de provincie Noord-Brabant ligt op 4,6%. Helmond loopt hier dus nog op achter. Maar als we kijken naar de stijging die gaande is in de gemeente Helmond zal dit niet lang meer duren. Helpt u mee gemeente Helmond te verduurzamen? Vraag een vrijblijvend dakplan aan bij Zonneplan.


Zonnepanelen financieren met de Duurzaamheidslening

elmond wil verduurzamen om in 2035 energieneutraal te zijn. Dit gaat de gemeente doen met een Duurzaamheidslening die de inwoners van de gemeente Helmond kunnen aanvragen. De Duurzaamheidslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:
 
•             Huidige rente 1,6%, rente wordt vastgesteld op datum van binnenkomst aanvraag
•             Het minimum leenbedrag is €2500, het maximum is €15000
•             Looptijd Duurzaamheidslening 10 jaar tot 15 jaar
•             U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250,-
 
 
Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SVn of hier voor informatie over de Duurzaamheidslening Helmond
 
Meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Helmond? Dan kunt u de website van het energieloket bekijken: Klik hier voor het energieloket Helmond

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

47 reviews van mensen uit de omgeving van Helmond

Gemiddeld
9,0
10
De monteurs hebben keurig gewerkt. Ging best snel allemaal. Het was nog even een uitdaging omdat ik een houten vloer heb, maar de monteurs waren kundig genoeg om het netjes te installeren. Installatie werkt ideaal, ik merk dat de meter een stuk langzamer draait.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 315 Wp Design Zwart

10
Wat een top bedrijf is Zonneplan. Iedereen die ik heb gesproken, van adviseur tot monteur, iedereen heeft verstand van zaken. We hebben tijdens onze verbouwing veel partijen over de vloer gehad, maar niemand kan tippen aan Zonneplan. Alleen maar lof. De opbrengsten gaan met dit weer super. Daar worden wij Nederlanders natuurlijk altijd vrolijk van.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9,0
Alles is prima verlopen, ik ben erg tevreden! Het enige wat ik voor minpuntje kan bedenken is dat de installateurs een beetje troep achtergelaten hebben. Wel waren ze erg vakkundig en snel! Ook volg ik de monitor vaak. Het adviesgesprek was ook erg duidelijk en hij had goede antwoorden op mijn vragen!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9,0
Ik ben een erg contente klant van Zonneplan. Wat ik erg fijn vond is dat alle afspraken nagekomen werden die waren afgesproken. Het contact was hierin ook erg duidelijk en prettig. Het begon al tijdens het adviesgesprek. Goed contact en een erg duidelijke offerte. Ik ben helemaal tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10
Ik ben zeer tevreden! Het adviesgesprek is mij erg goed bevallen en de offerte zag er ook goed uit. De installatie was zo gebeurd en ging ook erg netjes. De service rondom de btw is ook perfect! Dit was ook een van de redenen dat ik voor Zonneplan gekozen heb!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9,0
Alles werkt perfect momenteel! De zonnepanelen zijn erg goed en alles met de btw wordt ook geregeld. Het advies was erg goed ik heb geen op of aanmerkingen. Bij de installatie ging alles erg goed, alles is netjes opgeruimd en uitgelegd! Daarnaast hebben ze nog goed meegedacht over de plaats van de omvormer. Zeer tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 290 Wp Black/white

9,0
Installatie is heel keurig gedaan. De mannen hebben samen met mij de aansluiting van de zonnepanelen besproken. Heel fijn dat ze even meedenken. Ik ben helemaal tevreden!
Zonnepanelen Klant Helmond
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben erg tevreden over Zonneplan. Alles is eigenlijk netjes verlopen ook tijdens de installatie, erg netjes en schoon achtergelaten.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8,0
Alles ging prima, ik heb eigenlijk geen klachten. Sanne was ook erg prettig in het adviesgesprek en ook zeer concreet!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Ik ben heel tevreden over Zonneplan! Het gaat erg goed, ze liggen er goed bij. Het advies was erg goed, wij zijn nergens tegenaan gelopen alles klopte. De installatie ging ook erg goed ze waren binnen 1 ochtend klaar!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

9,0
De zonnepanelen liggen op het dak en ze bevallen erg goed! Ik bekijk de opbrengst graag en dat lukt makkelijk via de app. De installatie was ook erg goed gegaan. De installateurs dachten erg goed mee en hebben alle ideeën met mij besproken. Dit vond ik erg fijn. Ik ben dus erg blij met mijn keuze voor Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Alles is goed geregeld en de zonnepanelen liggen er goed op.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp Poly

8,0
Alles is op rolletjes gegaan! Goed en duidelijk advies gekregen. De panelen zijn erg netjes op mijn dak gelegd, en het was zo gepiept. Super blij met de keuze voor de panelen van Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

8,6
De panelen werken fantastisch. Net nog een mooi weekend achter de rug dus weer een leuke piek in de opbrengst! Dat is ook goed terug te zien in de monitoring, dat houden we ook wel vaak in de gaten. De installateurs hebben netjes gewerkt en waren zo weer klaar.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp Poly

8,0
Ik ben erg tevreden met de zonnepanelen, ze bevallen uitstekend. De begeleiding tijdens de aankoop van de zonnepanelen heb ik als erg goed ervaren. Ik heb een leuk contact gehad, goed en duidelijke informatie! De installatie ging ook erg goed. Nu nog even kijken hoeveel het gaat opleveren.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp Poly

9,6
ik ben erg te spreken over Zonneplan. De app werkt goed kan precies zien wat er verbruikt is. Het advies was erg goed en de installatie verliep ook goed. Er was wel een kleinigheidje maar dat was zo opgelost!
Gekozen voor SolarEdge SE5K en Trina Solar 295 Wp Black/white

9,0
Zelf was ik niet thuis tijdens de dag van installatie, maar voor zover ik heb gehoord is alles perfect verlopen! De installatie ging snel en de panelen liggen er nu mooi op. Nu is het genieten geworden van de panelen. Daarom houd ik de monitoring ook goed bij. Ik heb geen klachten!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

9,0
Ik heb dankzij de panelen flink op mijn energierekening kunnen besparen!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9,0
De installateurs waren perfect op tijd. Alles gebeurde in overleg. Hier was ik erg blij mee want de bekabeling ligt nu ook helemaal naar wens! Ik kijk ook vaak naar het monitoren. Dit is echt een leuke hobby van mij geworden, want de opbrengst wordt steeds meer! Ik heb geen minpuntjes over Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10
Ik ben zeer tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan. Ik kreeg een persoonlijk en eerlijk advies van de adviseur en de installatiedag verliep ook prima. Daarom geef ik Zonneplan voor het gehele proces een dikke 10!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9,0
Wij waren echt verrast over de mogelijkheden die wij hadden voor de investering. Paar jaar geleden was het nog onbetaalbaar en het wordt steeds beter! De monitoring houden wij iedere dag in de gaten, echt heel leuk om bij te houden. Zonneplan, bedankt!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8,0
Ik ben erg tevreden over de zonnepanelen. Het advies was erg goed het was allemaal super geregeld! Bij de installatie hadden we een lekkage maar die is meteen opgelost erg tevreden mee!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

10
Het proces is duidelijk, snel en goed geregeld! Ik heb het gevoel dat er naar mij geluisterd wordt. De btw is terug geregeld. Het enige verbeterpuntje is dat er niet vooraf vermeld is dat ik de btw van te voren moet voorschieten. Maar verder ben ik zeker tevreden!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9,0
De zonnepanelen liggen mooi op het dak. De uitleg tijdens het adviesgesprek was goed. Ik was er zelf niet bij op de dag van installatie, maar toen ik thuis kwam lag alles er netjes bij.
Gekozen voor Zeverlution 5000 en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8,6
Ik ben heel positief over Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 290 Wp Black/white

9,0
Goede service, ik heb mijn buurman en en collega ook geadviseerd om zonnepanelen via Zonneplan te kopen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

8,4
Ik ben super tevreden met de service van Zonneplan. Tijdens het adviesgesprek met Romy kreeg ik een duidelijke uitleg en het gehele proces ging vrij simpel. Ook de monteurs van het installatieteam hebben vakwerk afgeleverd.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 290 Wp Black/white

9,0
Ik ben heel tevreden over Zonneplan. Het adviesgesprek was prettig. Ook tijdens de installatie is alles netjes verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

10
Wij zijn enorm tevreden over Zonneplan. Voordat de installatie geplaatst werd, hebben de installateurs heel goed met ons overlegd over de plaatsing van de omvormer en het kabeltraject. Ondanks dat de installatie erg snel verliep is het erg goed en vakkundig gebeurd. Zonneplan krijgt van ons een dikke 10!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Het is allemaal uitstekend verlopen en in een enorm korte tijd. Binnen 14 dagen was alles geregeld. De mannen die kwamen installeren waren netjes op tijd en in drie uurtjes was alles geregeld. Niets meer dan lof!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben goed tevreden met de zonnepanelen. Ik had een probleempje, maar Zonneplan bood gelijk super service en heeft dit probleem voor mij weggenomen. De zonnepanelen liggen nu netjes op mijn dak en de jongens hebben de kabels ook netjes afgewerkt.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9,0
We zijn gelukkig met de zonnepanelen. Ze liggen mooi op ons dak en het blijkt dat ze tegen een stootje kunnen, er is namelijk een grote hagelbui geweest maar er is geen schade aan de panelen. Verder zijn we altijd netjes geholpen en keurig te woord gestaan door de contactpersoon en verliep de installatie ook probleemloos.
Zonnepanelen Klant Helmond
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 270 Wp All Black

8,0
De zonnepanelen doen het goed en de installatie is netjes afgewerkt door de installateur. Ze hebben ons huis netjes achtergelaten en waren prima in de omgang. De adviseur heeft ons voorzien van duidelijke informatie.
Gekozen voor SolarEdge SE4000 en JA Solar 270 Wp All Black

8,0
Als ik een vraag had, kon ik altijd terecht en kreeg ik hier snel een antwoord op. De jongens die de panelen hebben geïnstalleerd zijn netjes te werk gegaan. Echter is er tijdens het installeren een ruit beschadigd geraakt, maar dit werd snel en goed opgelost.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8,0
De panelen werken goed, wat het leuk maakt om de opbrengsten bij te houden. Ze zijn door aardige monteurs geïnstalleerd waar goed mee te kletsen viel. Ook heb ik op een prettige manier gecommuniceerd met de adviseur.
Gekozen voor SMA Sunny Tripower 9000TL-20 en Trina Solar 270 Wp All Black

9,0
Het gehele proces is goed gegaan. Nette installatie en ik heb een goed advies gekregen. Ik ben heel tevreden over Zonneplan en heb geen reden tot klagen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10
De eindafrekening die ik onlangs ontvangen heb beviel heel erg. Ik kon bouwen op mijn adviseur. Het fijne aan hem vond ik dat alles wat hij beloofde ook echt uitvoerde en andersom. Hij was erg consequent. Ik heb niks anders dan lof. Teruggave van de btw is ook lekker vlot gegaan. Je begrijpt dat ik een heel erg tevreden klant ben.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9,0
De installatie ging niet gemakkelijk aangezien ons huis erg hoog is. Zonneplan had dit goed opgelost door middel van een hoogwerker te gebruiken. De opbrengst afgelopen maand was 2 keer zo hoog als de prognose, nu maar hopen op nog meer van zulke goede maanden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

9,0
De keuze voor panelen was een goede. Duidelijke uitleg, nette installatie en goede opbrengsten. Wij zijn dus zeer tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 270 Wp All Black

9,0
De installatie is heel prettig verlopen. Ik heb zelf nog even geholpen en de installateurs hebben het netjes achter gelaten en uitgelegd. De zonnepanelen blijven ook tijdens heel zwaar weer keurig intact en daar ben ik zeer over te spreken.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 270 Wp All Black

10
De panelen wekken meer op dat verwacht! In 2016 was er een uitzonderlijke grote hagelbui in Helmond. Tot mijn verbazing was er geen krasje op de panelen te vinden.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8,0
Ik ben tevreden over de zonnepanelen die zijn geïnstalleerd. De installatie verliep goed en de zonnepanelen zijn goed op mijn dak gelegd. Het contact met de adviseur was ook goed, ik ben goed geïnformeerd en alles was helder voor de aankoop.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

8,0
De opbrengsten worden regelmatig bijgehouden en lopen synchroon met de verwachtingen. De installateur heeft hard gewerkt en waren binnen no-time klaar. Ook de informatie vanuit Zonneplan was goed en ons contactpersoon was altijd bereikbaar. Dit maakte de communicatie ontzettend prettig.
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10
Opzich is alles goed gegaan. Aangezien ik denk dat de slimme meter niet werkt, kan ik niet zien of er wordt terug geleverd. Verder is alles goed gegaan. Gelukkig had ik nog een paar reserve dakpannen, want er zijn er nog wel een paar gesneuveld. Ik kwam een filmpje van Zonneplan tegen en vervolgens heb ik bij hen geïnformeerd. Zonneplan kwam professioneel op mij over. Zoals alles op papier stond, is het ook gebeurd.
Zonnepanelen Klant Helmond
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en BYD 260 Wp

9,0
Zonneplan zal ik aan iedereen aanraden. Via de website heb ik een gratis offerte aangevraagd en toen merkte ik dat ze bijna duizend euro goedkoper waren dan een andere aanbieder en daarnaast was de reactiesnelheid ook hoger.
Zonnepanelen Klant Helmond
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 260 Wp All Black

10
Het hele proces is goed verlopen. Ik heb geen op- of aanmerkingen. Mijn vrouw kwam per toeval bij Zonneplan terecht, maar Zonneplan sloot uiteindelijk perfect aan bij wat wij wilden. De installatie was ook gewoon goed. De zonnepanelen zaten er snel op.
Zonnepanelen Klant Helmond
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 270 Wp All Black

9,0
De installateurs waren de zegeltang vergeten, dus hier moeten ze nog even voor terugkomen. Dit doet niet af aan de samenwerking. Zonneplan krijgt een dikke 9 van me. Neem bijvoorbeeld de aftersales. Je denkt dat je niets meer hoort na de installatie, maar ze bellen toch nog even na om te horen of alles naar wens is.
Zonnepanelen Klant Helmond
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en LG 255 Wp All Black

Lees alle 47 reviews
Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag