0412-253113Bereikbaar tot 20:30 uur
Heesch
Zonnepanelen in Heesch

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Heesch

In Heesch wordt er steeds meer aan duurzaamheid gedacht. Zo is er een initiatief om het bedrijventerrein Heesch West dankzij een circulair kwaliteitsplan het meest duurzame bedrijventerrein van Noord-Brabant te maken. Ook steeds meer huishoudens zijn bezig met verduurzamen. Dit doen ze onder andere door zonne-energie op te wekken met zonnepanelen. Naast dat dit duurzaam is, levert het voor deze inwoners ook een mooie besparing op. Benieuwd wat je gemiddeld kan gaan besparen met een zonnepaneleninstallatie?

Doordat je in Heesch geniet van ongeveer volle zonuren per jaar doen ook de zonnepanelen lekker hun werk. Je bespaart namelijk gemiddeld €1.027 per jaar. De koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Bernheze hebben samen dan ook al bespaard.

Wil jij ook gaan profiteren van de voordelen van zonnepanelen? Kom via de gratis dakcheck erachter welke mogelijkheden jouw dak heeft. Een persoonlijk adviseur zal voor jou een zonneplan maken waarin onder andere het aantal zonnepanelen, de totale investering en de terugverdientijd staan.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Heesch:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Heesch kende afgelopen jaar 1087 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Heesch zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Heesch ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Heesch kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Heesch

Al 1.230 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Heesch gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Heesch

Zonneplan heeft in de hele gemeente onderzoek gedaan naar de geschikte daken voor zonnepanelen. Een dak is bijvoorbeeld niet geschikt wanneer het over een dag gezien weinig in de zon ligt of als het dak van riet is gemaakt. Op dit moment kan van alle koopwoningen in Heesch nog profiteren van zonnepanelen.

Ook is uit het onderzoek naar voren gekomen dat er in Heesch geen sprake is van een beschermd stadsgezicht. Dit is gunstig, want je hoeft bij daarom bij de gemeente geen vergunning aan te vragen om zonnepanelen te laten plaatsen. Je kunt dus direct een aanvraag doen en beginnen met het opwekken van je eigen zonne-energie.

Zonnepanelen installateur Heesch

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Heesch? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Nadat jij jouw persoonlijke zonneplan hebt geaccepteerd zorgen zij dat jij een complete zonnepaneleninstallatie geleverd krijgt. Je krijgt geheel zwarte panelen met een maximaal vermogen van 400 wattpiek. Dit zorgt ervoor dat jij gemiddeld per paneel een opbrengst hebt van 320 kWh.

Naast de panelen wordt er ook een Zonneplan One of de Zonneplan One Optimized omvormer bij jou binnen geplaatst. Deze zorgt ervoor dat de opgewekte stroom die richting de meterkast gaat ook daadwerkelijk bruikbaar wordt voor in huis. Wanneer de panelen geïnstalleerd zijn beginnen deze direct met het genereren van opbrengsten. Deze worden overzichtelijk weergegeven in de Zonneplan app. Zo hou je makkelijk jouw opbrengsten live in de gaten.

Zonnepanelen kopen in Heesch

In 2050 wil de gemeente energieneutraal zijn. Veel Heeschenaren zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner van Heesch kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak. Erg interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Heesch? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Heesch.

Heesch gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Heeschenaren voor een energiecontract op basis van dynamische energieprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurtarieven en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Heesch!

Vragen over zonnepanelen in Heesch

 • Waarom zonnepanelen kopen in Heesch?

  Zonnepanelen kopen in Heesch heeft veel voordelen. Op steeds meer daken in Heesch liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Heesch?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Heesch. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Heesch?

  Het dichtstbijzijnde Zonneplan installatiedepot is gevestigd in Eindhoven. Naast onze eigen installatieteams zitten er in de regio ook meerdere lokale Zonneplan partners. Off The Grid Installatiebedrijf uit Nijmegen en Team Duurzaam Installatietechniek uit Eindhoven zijn voorbeelden van zulke Zonneplan partners. Samen verduurzamen wij Heesch en de rest van de lokale regio!


Heesch in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Heesch steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Heesch er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Heesch

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!