088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Grevenbicht

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

5784 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 576.600 besparen

Elk jaar samen besparen

44880 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Grevenbicht

Zonnepanelen zijn populair in de gemeente Sittard-Geleen. Maar het is niet de gemeente met de meeste zonnepanelen, want Venray en Voerendaal lopen voor. Het goede nieuws is, is dat door de bewoners van de gemeente Sittard-Geleen wel de slag naar de verduurzaming is gemaakt. De verduurzamingsslag ziet Zonneplan ook terug in de vele installaties die wij gedaan hebben in Sittard-Geleen. En de bewoners zijn ook tevreden over Zonneplan.

Een klant uit Geleen:

Alles liep perfect. Het plaatsen van de zonnepanelen liep perfect, het advies was perfect alleen de zon is nog niet perfect maar wij zijn er uitermate tevreden mee.

De daken zijn zeer geschikt in Sittard-Geleen

Door Zonneplan is er een onderzoek uitgevoerd naar de daken in de gemeente Sittard-Geleen. Hier komt naar voren dat er sprake is van beschermd stadsgezicht. In Geleen heeft de westelijke randweg beschermd stadsgezicht. In Sittard is er sprake van beschermd stadsgezicht in de straten: Rosmolenstraat, Agnetenwal, Putstraat, Pullestraat, Oude Markt, Begijnenhofwal en Paardestraat. Dit houdt in dat er voor deze straten een vergunning aangevraagd dient te worden voor het plaatsen van zonnepanelen.

Gemeente Sittard-Geleen gaat voor duurzaam

Door Zonneplan is er een onderzoek uitgevoerd naar het aantal geschikte woningen voor zonnepanelen. Hier komt uit dat er 37.412 woningen geschikt zijn. Hiervan zijn er al 1537 woningen voorzien van zonnepanelen. Dit is ongeveer 4%. Dit is wel minder dan in de gemeenten Venray en Voerendaal, daar is bijna 8% van de woningen voorzien van zonnepanelen. Het goede nieuws is dat Zonneplan wel een stijging ziet in het aantal woningen met zonnepanelen. Gaat u samen met Zonneplan voor een nog duurzamere gemeente Sittard-Geleen?


Zonnepanelen financieren met een provinciale lening

De gemeente Sittard-Geleen wil duurzaamheid graag stimuleren en heeft hiervoor doelstellingen opgesteld. Eén van de doelstellingen van gemeente Sittard-Geleen luidt: in 2040 is gemeente Sittard-Geleen energieneutraal. Om deze doelstelling te bereiken is de Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg in het leven geroepen.

De Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

• Het rentetarief is 2,4%

• Het minimum leenbedrag is €2.500,- en het maximum is €25.000,-

• Looptijd van 10 jaar tot €7.500,- en 15 jaar tot €25.000,-

• Boetevrij aflossen

Wilt u meer informatie over de Stimuleringslening duurzaamheid, dan kunt u hier een kijkje nemen: ga hier voor de website van de Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg

Meer informatie over duurzaamheid in de gemeente Sittard-Geleen kunt u vinden op: klik hier voor het energieloket

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

150 reviews van mensen uit de omgeving van Sittard-Geleen

Gemiddeld
9,1
9.0
Heel tevreden, Corbin heeft het mij goed en duidelijk uitgelegd. Van het begin tot eind zou ik het gehele proces een 9 geven.
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en DMEGC Solar 320 Wp All Black

10.0
Hartstikke goed ervaren. Tot nu toe meer opgeleverd dan berekend. Ik heb geen verbeterpunten. Alles is helemaal perfect gegaan en ik heb jullie op Google ook al 5 sterren gegeven!
Zonnepanelen Geleen
Gekozen voor Zeverlution 3000S en LONGi Solar 300 Wp All Black

10.0
Perfecte service. Wij hebben als eerste in de wijk zonnepanelen van Zonneplan laten installeren. Onze buren kwamen al gauw langs om te vragen waar deze installatie vandaan kwam en binnen de kortste keren lagen er meerdere daken vol met zonnepanelen van Zonneplan! Wij zijn enorm tevreden met de zonnepanelen en de prognose die van te voren gesteld is door de adviseurs klopt helemaal tot nu toe.
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en LONGi Solar 300 Wp All Black

10.0
Uitleg was prima, ook de service en installatie verliepen helemaal top! Ik vertel het vaak genoeg aan anderen hoe goed Zonneplan mij is bevallen!
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor Zeverlution 3000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

8.0
Ik vind dat installatie goed is verlopen. De monteurs waren aardig en de adviseur die ik heb gesproken kwam betrouwbaar over. Bij het maken van een keuze voor zonnepanelen, heb ik gekeken naar drie verschillende aanbieders. Ik heb toen voor Zonneplan gekozen, omdat zij de meest scherpe en duidelijke offerte hadden. Daarnaast kwam deze adviseur het meest betrouwbaar op mij over.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

8.0
Ik ben tevreden met mijn zonnepanelen. Het contact met Zonneplan was goed en de installateurs hebben alles mooi snel geregeld.
Zonnepanelen Guttecoven
Gekozen voor SolarEdge SE7K SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Mijn vrouw en ik zijn tevreden. De installatie ging heel voorspoedig en het contact met de adviseur was ook erg prettig. Wij zijn verhuisd en hebben opnieuw voor Zonneplan gekozen omdat het allemaal soepel verliep.
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor SolarEdge SE5K SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

8.0
Duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Het mooie is dat duurzame investeringen ook weer ruimte geven voor nieuwe investeringen. Zo ben ik begonnen met spouwmuurisolatie en een nieuwe zuinige cv-ketel. Door deze verlaging van mijn maandelijkse lasten heb ik kunnen sparen voor de zonnepanelen. Nu deze geplaatst zijn kan mijn maandbedrag richting de energiemaatschappij naar beneden. Wat zal ik nu eens met mijn besparing gaan doen? Tijdens de installatie was het erg slecht weer, maar de monteurs hebben toch alle zonnepanelen geplaatst. Het is helemaal naar wens gegaan. Ik had graafwerkzaamheden uitgevoerd voor de bekabeling. De monteurs waren op tijd klaar dus ze hebben zelfs nog alles dicht gegooid en mijn bestrating weer terug geplaatst. Dit was echt een enorme stap extra. Ik ben erg content met mijn zonnepanelen van Zonneplan.
Zonnepanelen Grevenbicht
Gekozen voor Zeverlution 2000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
De zonnepanelen staan heel netjes op het dak en ik zie na de installatie steeds meer voordelen van zonnepanelen naar voren komen. Het is fantastisch en ik vind dat elke woning zonnepanelen moet hebben, niet alleen voor jezelf maar ook voor de kinderen in de toekomst die duurzaam bezig zullen zijn.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

8.0
Ik ben blij om de over de ervaring met Zonneplan. Het contact met de adviseur was goed! Er werd snel gereageerd en de mensen van Zonneplan waren erg vriendelijk. De zonnepanelen zijn netjes op de dak geïnstalleerd en ik ben er erg blij om.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag