088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Grevenbicht

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

5717 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 573.000 besparen

Elk jaar samen besparen

44597 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Grevenbicht

Zonnepanelen zijn populair in de gemeente Sittard-Geleen. Maar het is niet de gemeente met de meeste zonnepanelen, want Venray en Voerendaal lopen voor. Het goede nieuws is, is dat door de bewoners van de gemeente Sittard-Geleen wel de slag naar de verduurzaming is gemaakt. De verduurzamingsslag ziet Zonneplan ook terug in de vele installaties die wij gedaan hebben in Sittard-Geleen. En de bewoners zijn ook tevreden over Zonneplan.

Een klant uit Geleen:

Alles liep perfect. Het plaatsen van de zonnepanelen liep perfect, het advies was perfect alleen de zon is nog niet perfect maar wij zijn er uitermate tevreden mee.

De daken zijn zeer geschikt in Sittard-Geleen

Door Zonneplan is er een onderzoek uitgevoerd naar de daken in de gemeente Sittard-Geleen. Hier komt naar voren dat er sprake is van beschermd stadsgezicht. In Geleen heeft de westelijke randweg beschermd stadsgezicht. In Sittard is er sprake van beschermd stadsgezicht in de straten: Rosmolenstraat, Agnetenwal, Putstraat, Pullestraat, Oude Markt, Begijnenhofwal en Paardestraat. Dit houdt in dat er voor deze straten een vergunning aangevraagd dient te worden voor het plaatsen van zonnepanelen.

Gemeente Sittard-Geleen gaat voor duurzaam

Door Zonneplan is er een onderzoek uitgevoerd naar het aantal geschikte woningen voor zonnepanelen. Hier komt uit dat er 37.412 woningen geschikt zijn. Hiervan zijn er al 1537 woningen voorzien van zonnepanelen. Dit is ongeveer 4%. Dit is wel minder dan in de gemeenten Venray en Voerendaal, daar is bijna 8% van de woningen voorzien van zonnepanelen. Het goede nieuws is dat Zonneplan wel een stijging ziet in het aantal woningen met zonnepanelen. Gaat u samen met Zonneplan voor een nog duurzamere gemeente Sittard-Geleen?


Zonnepanelen financieren met een provinciale lening

De gemeente Sittard-Geleen wil duurzaamheid graag stimuleren en heeft hiervoor doelstellingen opgesteld. Eén van de doelstellingen van gemeente Sittard-Geleen luidt: in 2040 is gemeente Sittard-Geleen energieneutraal. Om deze doelstelling te bereiken is de Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg in het leven geroepen.

De Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

• Het rentetarief is 2,4%

• Het minimum leenbedrag is €2.500,- en het maximum is €25.000,-

• Looptijd van 10 jaar tot €7.500,- en 15 jaar tot €25.000,-

• Boetevrij aflossen

Wilt u meer informatie over de Stimuleringslening duurzaamheid, dan kunt u hier een kijkje nemen: ga hier voor de website van de Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg

Meer informatie over duurzaamheid in de gemeente Sittard-Geleen kunt u vinden op: klik hier voor het energieloket

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

150 reviews van mensen uit de omgeving van Sittard-Geleen

Gemiddeld
9,1
8.0
Ik ben tevreden met mijn zonnepanelen. Het contact met Zonneplan was goed en de installateurs hebben alles mooi snel geregeld.
Gekozen voor SolarEdge SE7K SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

8.0
Duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Het mooie is dat duurzame investeringen ook weer ruimte geven voor nieuwe investeringen. Zo ben ik begonnen met spouwmuurisolatie en een nieuwe zuinige cv-ketel. Door deze verlaging van mijn maandelijkse lasten heb ik kunnen sparen voor de zonnepanelen. Nu deze geplaatst zijn kan mijn maandbedrag richting de energiemaatschappij naar beneden. Wat zal ik nu eens met mijn besparing gaan doen? Tijdens de installatie was het erg slecht weer, maar de monteurs hebben toch alle zonnepanelen geplaatst. Het is helemaal naar wens gegaan. Ik had graafwerkzaamheden uitgevoerd voor de bekabeling. De monteurs waren op tijd klaar dus ze hebben zelfs nog alles dicht gegooid en mijn bestrating weer terug geplaatst. Dit was echt een enorme stap extra. Ik ben erg content met mijn zonnepanelen van Zonneplan.
Zonnepanelen Grevenbicht
Gekozen voor Zeverlution 2000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
De zonnepanelen staan heel netjes op het dak en ik zie na de installatie steeds meer voordelen van zonnepanelen naar voren komen. Het is fantastisch en ik vind dat elke woning zonnepanelen moet hebben, niet alleen voor jezelf maar ook voor de kinderen in de toekomst die duurzaam bezig zullen zijn.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

8.0
Ik ben blij om de over de ervaring met Zonneplan. Het contact met de adviseur was goed! Er werd snel gereageerd en de mensen van Zonneplan waren erg vriendelijk. De zonnepanelen zijn netjes op de dak geïnstalleerd en ik ben er erg blij om.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

8.0
Het voortraject is erg goed verlopen en de installatie komt mooi overeen met hetgeen van te voren is aangegeven. Ik ga nog gebeld worden om de monitoring voor elkaar te krijgen, dit lukt mij zelf niet.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Als ik naar boven kijk en ik zie de zon op mijn panelen schijnen ben ik hartstikke blij!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
De zonnepanelen waren binnen de kortste keren geplaatst. We hebben totaal geen overlast gehad van de installatie. Erg tevreden. Met deze geweldige zomer is het resultaat enorm. We zijn niet de jongste meer, maar we doen dit dan ook voor een groene toekomst.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
In Limburg schijnt het zonnetje net een stukje vaker. Daar maken we met de zonnepanelen dankbaar gebruik van. Het hele traject is enorm vloeiend verlopen. Mijn adviseur Julia was erg vriendelijk en ze heeft ons begeleid in de wereld van zonnepanelen. Duurzaamheid is voor mij heel erg belangrijk. Het gebruik van kolen. Het vele plastic. Dit moet anders. Zonnepanelen zijn dan een goede keuze. Dubbel glas. Elektrische auto. Stapje voor stapje maken we de wereld een stukje duurzamer.
Zonnepanelen Born
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik had een fijne ervaring met de winkel van Zonneplan in Sittard. Dit werkte erg makkelijk en ik ging na kort gesprek de winkel uit met een offerte van mijn huis. Op de dag van de installatie is alles snel geïnstalleerd. De installateurs hebben alles mooi aangesloten en geplaatst!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.6
Tot nu toe doen de panelen het goed. Mei was echt een topmaand! En we hebben geluk met het weer van nu. De installatie is netjes gebeurd en de panelen liggen mooi op het dak.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag