phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Goeree-Overflakkee
Zonnepanelen in Goeree-Overflakkee

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee blinkt uit als het gaat om duurzaamheid! Zelfs zo dat het kustgebied van Goeree-Overflakkee recent is verkozen tot meest duurzame natuurbestemming wereldwijd! Dat is natuurlijk niet zomaar iets! Deze prestigieuze prijs laat zien dat het Nederlandse Deltagebied het zelfs wint van bijvoorbeeld Lake Tahoe in de VS en Sani Isla in Ecuador, natuurgebieden die internationaal veel bekender zijn.

Dat Goeree-Overflakkee een echte duurzame, groene bestemming is, zie je niet alleen terug aan de kust, maar ook op het eiland zelf. Naast kilometers lange zandstranden en mooie duinen biedt Goeree-Overflakkee nog veel meer. Prachtige polderlandschappen en adembenemende natuurgebieden zijn absoluut de moeite waard om te bewonderen. Daarnaast is Goeree-Overflakkee ook bijna helemaal energieneutraal. Echter, is voor de laatste stapjes wel de hulp van de inwoners van Goeree-Overflakkee nodig. Met het opwekken van zonne-energie met zonnepanelen draag jij hier direct aan bij. Wil jij ook een handje helpen met het behalen van deze doelstelling? Doe dan een aanvraag en ontdek de mogelijkheden van jouw dak!

Waarom juist nu zonnepanelen in Goeree-Overflakkee:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Goeree-Overflakkee kende afgelopen jaar 1197 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Goeree-Overflakkee zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Goeree-Overflakkee ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Goeree-Overflakkee kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Goeree-Overflakkee

Al 3.003 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Goeree-Overflakkee gingen je voor.

De daken in Goeree-Overflakkee geschikt voor zonnepanelen

Veel daken in de gemeente Goeroe-Overflakkee zijn zeer geschikt van zonnepanelen. Het liefst plaatst Zonneplan op zoveel mogelijk van deze daken zonnepanelen. In een groot deel van de gemeente is dit zonder vergunning mogelijk. Maar let op: woon jij in Middelharnis, Goedereede of Sommelsdijk? Dan moet je rekening houden met het beschermde dorpsgezicht. Controleer voor de aanschaf van zonnepanelen daarom goed of hier sprake van is en vraag indien nodig een vergunning aan bij de gemeente.

Voordelen van de zonnepanelen in Goeree-Overflakkee

De met zonnepanelen gevulde daken van Goeree-Overflakkee zorgen samen voor een positie 10 binnen de top 355 gemeenten in Nederland op het gebied van zonnepanelen. Een hele mooie positie voor de gemeente, maar wat houdt deze positie nou daadwerkelijk in? Goeree-Overflakkee bespaart door de geplaatste zonnepanelen gezamenlijk €€2.462.460, 141.419 bomen en 1.876.875 kg CO2. Indrukwekkend toch?


Goeree-Overflakkee in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Goeree-Overflakkee steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Goeree-Overflakkee er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Goeree-Overflakkee

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan