Goeree-Overflakkee
Zonnepanelen in Goeree-Overflakkee

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Geen spaargeld nodig
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontvang gratis offerte

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen

Zonnepanelen Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee blinkt uit als het gaat om duurzaamheid! Zo is het eiland door de provincie Zuid-Holland aangemerkt als proeftuin voor energietransitie en worden er meerdere projecten gerealiseerd om de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energie te versnellen. Benieuwd hoe je zelf een steentje kan bijdragen door duurzame energie op te wekken?

Goeree-Overflakkee is een vooruitstrevend gebied als het gaat om projecten die de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energie versnellen, omdat hun innovatie ook gecombineerd wordt met recreatie, natuur en een aantrekkelijk woonaanbod. Het schaart zich hiermee onder de vijf meest groene en duurzame toeristische bestemmingen ter wereld. Het feit dat Goeree-Overflakkee een van de vijf meest groene en duurzame toeristische bestemmingen ter wereld is, is voor de gemeente nog niet genoeg. Ze hebben namelijk de ambitie om in 2030 energieneutraal te zijn. Wil jij ook een handje helpen met het behalen van deze doelstelling? Doe dan een aanvraag en ontdek de mogelijkheden van jouw dak!

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Goeree-Overflakkee:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Goeree-Overflakkee kende afgelopen jaar 1124 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Goeree-Overflakkee zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Goeree-Overflakkee betaal je op dit moment 0% btw over de aanschaf van jouw zonnepanelensysteem.

Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Goeree-Overflakkee kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Goeree-Overflakkee

Al 3.109 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Goeree-Overflakkee gingen je voor.

Goeree-Overflakkee in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Goeree-Overflakkee steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Goeree-Overflakkee er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Goeree-Overflakkee

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan