088 020 3000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Zonnepanelen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Nuenen bevindt zich in de gemeente met eigen museums waarvan Van Gogh er één is. Ook is zij in het bezit van een dierenrijk speciaal voor kinderen! Een plek met veel bezienswaardigheden. Naast deze prachtige bezienswaardigheden is deze gemeente ook goed bezig om Nederland te verduurzamen. In Nuenen, Gerwen en Nederwetten zijn er al 1.259 daken voorzien met zonnepanelen. Per huishouden wordt er jaarlijks wel tot €635 bespaard, benieuwd hoeveel jij jaarlijks kan besparen!?

In Nuenen, Gerwen en Nederwetten hebben 1.259 inwoners zonnepanelen. Omdat er in Nuenen, Gerwen en Nederwetten gemiddeld 4.503 zonuren zijn, kunnen zonnepanelen hier flink van profiteren. De zonnepanelen wekken stroom op die jij weer kunt inzetten om jouw apparaten te voorzien van groene stroom. De mensen die gebruik maken van deze groene stroom hebben onder andere een aanvraag gedaan bij Zonneplan. Na deze aanvraag zijn zij akkoord gegaan met zonnepanelen en besparen nu jaarlijks tot wel €635. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Doe dan eenvoudig de postcodecheck op deze pagina.

Wanneer je de postcodecheck hebt ingevuld, kom je in contact met één van onze Zonneplan-adviseurs. Zij luisteren graag naar jouw wensen. De adviseurs willen graag weten hoeveel kWh je jaarlijks verbruikt en waar je graag de zonnepanelen zou willen plaatsen. Op basis van deze gegevens gaan zij aan de slag met een dakcheck en na het doen van deze dakcheck zal de adviseur een overzicht tonen met het aantal zonnepanelen, de investering en binnen hoeveel jaar jij jouw investering hebt terugverdiend. Dit is een vrijblijvend advies en je kunt hier altijd op terugkomen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nuenen, Gerwen en Nederwetten kende afgelopen jaar 4503 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nuenen, Gerwen en Nederwetten zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nuenen, Gerwen en Nederwetten ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nuenen, Gerwen en Nederwetten kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Al 1.259 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht in Nuenen c.a.

Binnen Zonneplan voeren we verschillende onderzoeken uit als we kijken naar de geschikte daken. We doen onderzoeken, zodat jij niet voor onverwachte verrassingen komt te staan wanneer je zonnepanelen wilt aanschaffen. Nu hebben wij ontdekt dat de huizen in de straten: Park, Past Aldenhuijsenstraat, Mgr Cuytenlaan en de Kloosterstraat een beschermd stadsgezicht hebben. Voor deze huizen is een vergunning nodig van de gemeente om zonnepanelen te kunnen plaatsen.

Nuenen c.a. 2030 Energieneutraal

De gemeente heeft als doelstelling om in het jaar 2030 energieneutraal te zijn. Inmiddels zijn inwoners van Nuenen, Gerwen en Nederwetten al hard op weg om deze doelstelling waar te maken. In de gemeente zijn nog 6.100 daken die voorzien kunnen worden van zonnepanelen. In de gemeente zijn er al 59.290 bomen bespaard waarbij er ook nog eens 786.875 kg CO2 is bespaard. Gezamenlijk kunnen we hier meer van maken om zo de doelstelling te behalen!


Nuenen, Gerwen en Nederwetten in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!