Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Zonnepanelen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Geen spaargeld nodig
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontvang gratis offerte

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen

Zonnepanelen Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Nuenen bevindt zich in de gemeente met eigen museums waarvan Van Gogh er één is. Ook is zij in het bezit van een dierenrijk speciaal voor kinderen! Een plek met veel bezienswaardigheden. Naast deze prachtige bezienswaardigheden is deze gemeente ook goed bezig om Nederland te verduurzamen. In Nuenen, Gerwen en Nederwetten zijn er al 1.283 daken voorzien met zonnepanelen. Per huishouden wordt er jaarlijks wel tot €635 bespaard, benieuwd hoeveel jij jaarlijks kan besparen!?

In Nuenen, Gerwen en Nederwetten hebben 1.283 inwoners zonnepanelen. Omdat er in Nuenen, Gerwen en Nederwetten gemiddeld 4.503 zonuren zijn, kunnen zonnepanelen hier flink van profiteren. De zonnepanelen wekken stroom op die jij weer kunt inzetten om jouw apparaten te voorzien van groene stroom. De mensen die gebruik maken van deze groene stroom hebben onder andere een aanvraag gedaan bij Zonneplan. Na deze aanvraag zijn zij akkoord gegaan met zonnepanelen en besparen nu jaarlijks tot wel €635. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Doe dan eenvoudig de postcodecheck op deze pagina.

Wanneer je de postcodecheck hebt ingevuld, kom je in contact met één van onze Zonneplan-adviseurs. Zij luisteren graag naar jouw wensen. De adviseurs willen graag weten hoeveel kWh je jaarlijks verbruikt en waar je graag de zonnepanelen zou willen plaatsen. Op basis van deze gegevens gaan zij aan de slag met een dakcheck en na het doen van deze dakcheck zal de adviseur een overzicht tonen met het aantal zonnepanelen, de investering en binnen hoeveel jaar jij jouw investering hebt terugverdiend. Dit is een vrijblijvend advies en je kunt hier altijd op terugkomen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nuenen, Gerwen en Nederwetten kende afgelopen jaar 4503 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nuenen, Gerwen en Nederwetten zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nuenen, Gerwen en Nederwetten betaal je op dit moment 0% btw over de aanschaf van jouw zonnepanelensysteem.

Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nuenen, Gerwen en Nederwetten kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Al 1.283 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten gingen je voor.

Nuenen, Gerwen en Nederwetten in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan