088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Gersloot

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1326 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 91.200 besparen

Elk jaar samen besparen

6782 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Gersloot

Steeds meer inwoners van Heerenveen stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In Heerenveen profiteert al 16% van de geschikte woningen van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2050 energieneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplanscan kunt u erachter komen.

Een klant uit Heerenveen

Zeer tevreden over hoe alles is gegaan, de zonnepanelen presteren naar behoren en de opbrengst is boven verwachting. De installateurs waren aardige lui en hebben zeer goed werk geleverd. Daar ben ik erg blij mee.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Heerenveen. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 9.493 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Nederland ziet in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het aanbieden van een landelijke groene lening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • Minimum leenbedrag: €5.000
  • Maximum leenbedrag: €50.000
  • Een rente van 4,2%
  • U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250,-

Klik hier voor meer informatie over de duurzaamheidslening.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

14 reviews van mensen uit de omgeving van Heerenveen

Gemiddeld
9,0
9.0
Hartstikke tevreden met de installatie, de mannen gingen vakkundig te werk en waren zeer vlot klaar. Ik kan iedereen Zonneplan aanraden
Zonnepanelen Gersloot
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en DMEGC Solar 320 Wp All Black

10.0
Ik heb geen opmerkingen. De installatie en nazorg zijn goed gegaan. De opbrengsten bekijkt mijn man regelmatig. Ik vind dat dit meer een mannedingetje is, maar volgens mij gaat alles goed.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen zijn bij ons mooi op het dak geplaatst. Af en toe houd ik de opbrengst in de gaten en de panelen zorgen voor een mooi resultaat. Mijn vader heeft ook zonnepanelen van Zonneplan en is ook zeer tevreden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.4
De zonnepanelen doen goed hun werk. Ik vind het leuk om iedere dag even te kijken wat de zonnepanelen hebben opgebracht en de zonnepanelen zorgen voor een mooi resultaat. Op de installatie dag zijn de monteurs goed te werk gegaan, ze werkten erg efficiënt en snel.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Alles was helemaal geweldig! Grote bewondering voor de goede service van Zonneplan. Allemaal leuke sociale mensen die er werken. Ik wou dat ik eerder zonnepanelen had genomen want ze bevallen heel goed.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen bevallen goed. Nu hopen dat de zon veel gaat schijnen, maar dat heb je natuurlijk niet in de hand. Alles goed verlopen, ik ben dik tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen. De meter draait mooi terug en dat is natuurlijk ook de bedoeling. Ook het contact met Zonneplan was erg goed, ik heb er niks op aan te merken.
Zonnepanelen Jubbega
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Zeer tevreden over hoe alles is gegaan, de zonnepanelen presteren naar behoren en de opbrengst is boven verwachting. De installateurs waren aardige lui en hebben zeer goed werk geleverd. Daar ben ik erg blij mee.
Zonnepanelen Jubbega
Gekozen voor SolarEdge SE5K en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen doen het goed en met goed weer zie ik ook dat ze veel opbrengen. Het proces voor de aanschaf verliep als vanzelf, al mijn vragen werden goed beantwoord en ik hoefde zelf niet veel te regelen. De dag van de installatie was ik zelf niet aanwezig, maar toen ik thuis kwam zag ik dat de panelen keurig op mijn dak waren gemonteerd en dat alles netjes was weggewerkt. Ik ben dus zeer tevreden met de zonnepanelen!
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 270 Wp All Black

9.0
Er was een verkeerde omvormer meegenomen door het installatieteam. Door snel handelen van Zonneplan kon er dezelfde dag nog een andere omvormer geleverd worden en is de installatie alsnog binnen een dag voltooid. De mannen hebben keurig werk geleverd en ik kan nu volop genieten van mijn installatie.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 en Trina Solar 265 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag