088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Geldrop

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

2649 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 245.400 besparen

Elk jaar samen besparen

18885 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Geldrop

Steeds meer inwoners van Geldrop-Mierlo stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In Geldrop-Mierlo profiteert al 23% van de geschikte woningen van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2040 energieneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplanscan kunt u erachter komen.

Een klant uit Geldrop-Mierlo

Alle zonnepanelen zijn netjes aangelegd en ook binnen is alles netjes afgewerkt. Wat dat betreft ben ik tevreden. Het viel ook wel mee. De installateurs waren hier ’s morgens om 8 uur en rond een uur of 3 waren ze klaar. We hebben geen problemen gehad. We moeten nu alleen de terugvordering van de btw in de gaten houden, maar dat komt vanzelf.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Geldrop-Mierlo. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 7.164 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

De gemeente Geldrop-Mierlo ziet ook in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het aanbieden van een stimuleringslening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • Minimum leenbedrag: €2.500
  • Maximum leenbedrag: €15.000
  • Een rente van 2,1%

Klik hier voor meer informatie over de stimuleringslening.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

35 reviews van mensen uit de omgeving van Geldrop-Mierlo

Gemiddeld
9,1
8.0
Ik ben heel tevreden met de service die Zonneplan mij verleend heeft. Het contact met mijn adviseur was elke keer goed en de installatie is netjes verlopen. De zonnepanelen liggen mooi op het dak en het ziet er naar uit dat ik mijn verwachte opbrengst ga behalen. Ik raad Zonneplan aan bij al mijn vrienden en kennissen!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave SetApp en JA Solar 300 Wp All Black

10.0
Mijn ervaring met Zonneplan is uitstekend. Van A tot Z is alles goed verlopen. Mijn opbrengsten zijn echt fantastisch goed. Ik heb in een maand 40% meer opgebracht dan ik verwachtte. Dikke 10 voor Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen leveren na een halfjaar al ruim meer op dan begroot, dus daar ben ik erg blij mee! Direct in het begin had ik een storing in de optimizers, maar Zonneplan stond direct klaar om de optimizers te vervangen. Sindsdien heb ik geen problemen meer gehad en aan de opbrengst is te zien dat alles super goed werkt!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Zeer tevreden over Zonneplan. Alles netjes afgehandeld. Installatiedag moest alleen verzet worden wegens ziekte. Tot mijn verbazing kon het verzet worden naar de volgende dag, geweldig!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm BB

9.0
Super eerlijk advies gekregen. Ik ben blij dat Zonneplan rekening heeft gehouden met mijn verbruik bij het installeren van de zonnepanelen. Zo heb ik niet onnodig veel zonnepanelen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.2
Alles werkt goed. We kunnen de registratie goed volgen. De hele aansluiting van de zonne-installatie werkt ook erg goed, en dat hebben ze allemaal netjes afgewerkt. Helemaal met deze zon hebben we de afgelopen tijd al goed geprofiteerd. Ik ben meer dan tevreden!
Zonnepanelen Mierlo
Gekozen voor SolarEdge SE4K en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De panelen zijn zeker naar wens. Tijdens de installatie had ik graag meegeholpen omdat ik zelf een elektromonteur ben. Verder hebben de jongens heel netjes gewerkt.
Zonnepanelen Geldrop
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Alles prima verlopen. Kreeg altijd snel iemand aan de telefoon die mij duidelijke antwoorden gaf op mijn vragen. Ook de installatie is heel goed gegaan. Keurige en beleefde installateurs. Ik heb geen klachten!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
De installatie is erg netjes aangelegd. Enkele punten rondom de bekabeling waren niet helemaal naar wens, maar er is een nieuwe afspraak gemaakt en alles is helemaal top opgelost. Ik raad iedereen zonnepanelen via Zonneplan aan. Ook mijn buren hebben ondertussen zonnepanelen van Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.8
Alles is bijzonder goed en soepeltjes verlopen. Het installeren ging vlot, alles ligt er netjes op en het werkt goed. Verder hebben we natuurlijk een schitterende zomer gehad en dit was op de app wel te zien!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag