088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Emmer-Compascuum

  • Gratis scan van uw dak
  • Ook zonder eigen investering
  • Beste deal door collectieve inkoop

Wat kosten zonnepanelen?


5619 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 475.800 besparen

Elk jaar samen besparen

36968 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Emmer-Compascuum

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van de gemeente Emmen. Dit is te zien aan de vele koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst 16% rendement oplevert in Emmen. Gaat u ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over úw persoonlijke Zonneplan.

Een klant uit Emmen

De dag van de installatie verliep super, de mannen die de zonnepanelen kwamen installeren waren vriendelijk en vakbekwaam. Ook ben ik van tevoren goed geholpen en geadviseerd door mijn adviseur. Ik ben gelukkig met mijn panelen!

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Wij gaan voor innovatie: Zonneplan biedt u de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Wij gaan voor kwaliteit: Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs ontwerpen aan de hand van haarscherpe satellietbeelden uw dakplan. Ze bekijken uw dak, nemen daarin pijpjes, ramen en de staat van het dak mee, en brengen het beste advies uit.

Wij gaan voor service: Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen.


Goed om te weten

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

Voor de start van het zonnepanelenproject Emmen heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: In de gemeente Emmen is er sprake van een beschermd stadsgezicht. In de wijk Westenesch en de plaats Schoonebeek is er er sprake van een beschermd stadsgezicht. Zonnepanelen plaatsen is wel mogelijk, maar er dient eerst een vergunning te worden aangevraagd bij de gemeente.
  2. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: De gemeente wil in 2050 energieneutraal zijn. Om dit te halen biedt Emmen haar inwoners verschillende gemeentelijke regelingen. Lees hieronder meer.

Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Emmen

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de duurzaamheidslening van de Gemeente Emmen. De gemeente maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over de stimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

114 reviews van mensen uit de omgeving van Emmen

Gemiddeld
8,9
10.0
De zonnepanelen liggen mooi plat op het dak en doen goed hun best! Ik ben nu ook aan het kijken naar een warmtepomp om mijn woning verder te verduurzamen. Zonneplan krijgt van mij een dikke 10!
Gekozen voor Zeverlution 5000 en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Ik ben supertevreden over Zonneplan en mijn zonnepanelen. Daarover heb ik niks aan te merken want alles ziet er goed uit!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

8.0
Alles is goed verlopen en is volgens verwachting geplaatst. Geen negatief woord te bedenken.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Advies voor het aanschaffen van de panelen is erg goed geweest en past bij onze behoefte. De installatie is goed gegaan. De omvormer is in overleg met ons op de gewenste plek gehangen en de monteurs zijn correct te werk gegaan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben zeer tevreden met mijn zonnepanelen!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Tot in de puntjes goed geholpen ook het team van zonneplan staat voor je klaar en de panelen zijn super gemonteerd Al met al top bedrijf
Zonnepanelen Emmen
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.6
Tijdens de installatie is alles in goed overleg met de ons gegaan. De omvormer is geplaatst op de plek waar wij dat wilden. Wij hebben meer stroom opgewekt dan verwacht was. Wat er in Den Haag gebeurt in 2021 is nog onduidelijk maar wat Zonneplan betreft zijn we erg tevreden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
De installatie is heel goed verlopen en de monteurs hebben heel goed werk geleverd. Bijzonder tevreden en kan de installatie van Zonneplan iedereen aanraden.
Zonnepanelen Emmer-Compascuum
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Voorafgaand aan de installatie is er goed advies geweest. De installatie is bijzonder goed verlopen en voldeed aan mijn verwachtingen. Er word meer stroom opgewekt dan verwacht.
Zonnepanelen Emmer-Compascuum
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 en Trina Solar 275 Wp All Black

7.4
Destijds een heel positief gesprek gehad waarin alles duidelijk in uitgelegd en altijd vragen kon stellen. Bij de installatie was ik zelf niet, maar volgens mijn moeder is het allemaal goed verlopen. Het waren nette jongens en ze hebben ook alles netjes geïnstalleerd.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp Poly

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag