088-0203000 Morgen open om 08:30 uur

Zonnepanelen Emmer-Compascuum

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

6696 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 582.600 besparen

Elk jaar samen besparen

45351 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Emmer-Compascuum

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van de gemeente Emmen. Dit is te zien aan de vele koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst 16% rendement oplevert in Emmen. Gaat u ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over úw persoonlijke Zonneplan.

Een klant uit Emmen

De dag van de installatie verliep super, de mannen die de zonnepanelen kwamen installeren waren vriendelijk en vakbekwaam. Ook ben ik van tevoren goed geholpen en geadviseerd door mijn adviseur. Ik ben gelukkig met mijn panelen!

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Wij gaan voor innovatie: Zonneplan biedt u de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Wij gaan voor kwaliteit: Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs ontwerpen aan de hand van haarscherpe satellietbeelden uw dakplan. Ze bekijken uw dak, nemen daarin pijpjes, ramen en de staat van het dak mee, en brengen het beste advies uit.

Wij gaan voor service: Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen.

Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject Emmen heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: In de gemeente Emmen is er sprake van een beschermd stadsgezicht. In de wijk Westenesch en de plaats Schoonebeek is er er sprake van een beschermd stadsgezicht. Zonnepanelen plaatsen is wel mogelijk, maar er dient eerst een vergunning te worden aangevraagd bij de gemeente.
  2. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: De gemeente wil in 2050 energieneutraal zijn. Om dit te halen biedt Emmen haar inwoners verschillende gemeentelijke regelingen. Lees hieronder meer.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Emmen

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de duurzaamheidslening van de Gemeente Emmen. De gemeente maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij.
Let op: u kunt tot uiterlijk 30 november 2019 gebruik maken van deze regeling.

Meer over de stimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

124 reviews van mensen uit de omgeving van Emmen

Gemiddeld
8,9
8.0
Alles is vanaf het moment dat ik de offerte heb getekend helemaal goed. De monteurs hebben heel strak werk afgeleverd en heb ik helemaal geen verbeterpunten voor Zonneplan. Hopelijk gaan de panelen in de zonnige maanden net zoveel opleveren als dat in de offerte staat weergegeven. Ik ben zeer tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 300 Wp All Black

8.0
Alles verliep heel goed. Er werd tijdens het installeren ook goed meegedacht met de bekabeling. De jongens hadden goede adviezen en ik kon meedenken met de installatie. Wij zijn erg tevreden hoe het verlopen is. Nu hopen op zonnige dagen! :)
Gekozen voor Zeversolar TLC8000 en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

8.0
Uitermate tevreden. Ik ben veel minder gas gaan verbruiken door bijvoorbeeld op inductie te koken. Dit allemaal dankzij de zonnepanelen. Als u dit ook van plan bent zou ik sowieso Zonneplan aanraden. Alles vlekkeloos verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Wat een top investering. Ik ben erg blij met mijn keuze. Zonneplan houdt zich aan alle afspraken en zelfs meer! Ik zeg tegen iedereen: doen!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik heb echt niks aan te merken, alles duidelijk uitgelegd waardoor ik helemaal geen vragen meer heb! Ga zo door!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en QCELLS 315 Wp Design Zwart

10.0
Mijn eerste contact met Zonneplan was op de voorlichtingsavond in mijn gemeente Emmen. Hier gaf Zonneplan de beste informatie. Na deze avond heb ik goed contact gehad met mijn adviseur. De installatie verliep ook perfect en ik raad Zonneplan zeker aan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
De zonnepanelen staan er netjes op! De monteurs hebben heel goed werk geleverd en hebben daarnaast de werking van de monitoring goed uitgelegd. Ik raad zeker mijn buren om zonnepanelen te nemen van Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
De zonnepanelen liggen mooi plat op het dak en doen goed hun best! Ik ben nu ook aan het kijken naar een warmtepomp om mijn woning verder te verduurzamen. Zonneplan krijgt van mij een dikke 10!
Gekozen voor Zeverlution 5000 en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Ik ben super tevreden over Zonneplan en mijn zonnepanelen. Daarover heb ik niks aan te merken want alles ziet er goed uit!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen. Het installeren van de zonnepanelen ging erg soepel. De monteurs kwamen om 08.00 en om 13.00 was alles al helemaal netjes geïnstalleerd. Ook gaf de adviseur fijn advies en heeft hij ons goed geholpen met de aanvraag van de duurzaamheidslening.
Gekozen voor Zeversolar TLC4000 en Trina Solar 300 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag