088-0203000 Morgen open om 08:30 uur

Zonnepanelen Ell

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1975 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 181.800 besparen

Elk jaar samen besparen

13893 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Ell

Veel inwoners van de gemeente Leudal zijn al overgestapt op duurzame zonne-energie, dat is te zien aan het feit dat al 21% van de woningeigenaren zonnepanelen op het dak hebben laten plaatsen. Er zijn nog ruim 9.400 huizen geschikt, dat is wel 80% van de koopwoningen! Een grote kans dat u ook een geschikt dak heeft en binnenkort zou kunnen genieten van zonne-energie. Bent u ook benieuwd wat zonnepanelen voor uw energierekening kunnen betekenen? Doe dan hierboven geheel vrijblijvend de aanvraag en ontvang van één van onze zonnepanelenexperts een advies op maat!

Benieuwd naar de resultaten van het vorige project? Bekijk dan de video.

Een klant uit Heythuysen:

De zonnepanelen doen het goed. De adviseur die mij geholpen heeft was alert en heeft een keurig advies opgeleverd. De installatie werd verricht door een installatiebedrijf bij mij uit de omgeving, ze waren vriendelijk en hebben de panelen uitstekend gemonteerd. Alles werkt en het hele proces is vlekkeloos verlopen, ik heb er niets op aan te merken.

Waarom Zonneplan

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Wij vinden het belangrijk om de beste producten en service aan te bieden. Gespecialiseerde zonneplan-adviseurs onderzoeken op afstand, met behulp van haarscherpe satellietbeelden, u dak. Zij maken een persoonlijk dakplan voor u, waarin uw mening altijd wordt meegenomen. Met het beste advies. Daarom ontvangt u van ons de nieuwste producten, deze zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk. U ontvangt 10 jaar garantie op de producten én krijgt het Zonneplan Serviceplan. Wij nemen u zo veel mogelijk werk uit handen door bijvoorbeeld de btw-teruggave te regelen. Dit scheelt tijd en geeft u zekerheid.

Goed om te weten

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

In de gemeente Leudal is er sprake van beschermd stadsgezicht. Enkele straten in de plaatsen Neer en Heythuysen vallen hier onder. Dit betekent dat u zonder vergunning van de gemeente geen zonnepanelen mag laten plaatsen. Als u niet aan deze straten woont, kunt u zonder vergunning zonnepanelen laten plaatsen en kunt u hierboven de aanvraag doen. Voor specifiek beeld van de desbetreffende straten, verwijzen wij u door naar de gemeentewebsite.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Provinciale regeling Limburg

U kunt uw maandelijkse woonlasten verlagen, zonder uw spaargeld te investeren. Met de provinciale regeling Limburg, gaat u er maandelijks op vooruit. Heel voordelig, want zo kunt u al vanaf dag één besparen.

Meer over deze stimuleringsregeling

U kunt ook nog gebruik maken van andere stimuleringsregelingen, zoals de landelijke GreenLoans regeling.

Meer over de GreenLoans regeling

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

29 reviews van mensen uit de omgeving van Leudal

Gemiddeld
9,3
9.0
Alles is super snel en goed verlopen. Er is door de monteurs hard gewerkt en ze hebben alles netjes achtergelaten. De werking van de zonnepanelen is duidelijk uitgelegd en het eindresultaat is prachtig.
Zonnepanelen Heythuysen
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Mijn schoonvader heeft Zonneplan aanbevolen en ik snap dat nu helemaal. Het gehele proces, van a tot z, is perfect geregeld. Zonneplan heeft een goede serviceafdeling die erg duidelijk communiceert. Mijn vragen werden snel en goed beantwoord. Daarnaast ging de installatie goed en liggen de panelen er mooi bij.
Zonnepanelen Ell
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 (3F) en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Wij hebben onze panelen in november geïnstalleerd dus in het begin hadden wij de iets minder mooie maanden. Maar nu de zon begint te schijnen houd ik het allemaal regelmatig bij via de app en dit ziet er zeer goed uit. De service van Zonneplan was ook top. Het contact met onze adviseur goed, als we belden met een vraag kregen wij daar elke keer heel snel antwoord op. Ook de installatie ging goed. De monteurs werkten heel snel, netjes en de hele installatie is zonder problemen verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Mijn klantadviseur heeft mij goed geholpen met het plan opstellen. Vervolgens hebben de installateurs top werk geleverd. Na een bakje koffie zijn ze aan de slag gegaan en hebben alles netjes afgewerkt. De installatie werkt tot nu toe echt perfect. Ik kijk iedere dag even op de app om te kijken hoe de panelen het doen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben zeer tevreden. Ik heb het contact met Robin altijd als zeer prettig ervaren. We hebben een paar keer contact gehad en hij was altijd heel open en eerlijk. De installatie ging ook prima. De installateurs waren heel attent en vriendelijk, geen verkeerd woord over!
Zonnepanelen Neer
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Op de dag van installatie was het enorm glad weer, veel regen. Desondanks zijn de jongens snel en vakkundig te werk gegaan. Ook over de plaatsing van omvormer en kabeltrajecten een goed overleg gehad. Erg blij met het eind resultaat en de monitoring via mijn app!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De jongens die kwamen installeren hebben goed gewerkt! Ik heb ze een kop koffie gegeven en dat vonden ze erg leuk. Daarna is de montage echt perfect verlopen. Ik ben heel positief!
Zonnepanelen Heythuysen
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.4
Eerst had ik contact met een andere partij, dat beviel erg slecht en toen heb ik de aanschaf van zonnepanelen voortgezet met zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Helaas zijn er wat dakpannen gesneuveld, maar voor de rest is het een goed proces geweest.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Erg prettig dat ik mooi op tijd de BTW heb teruggekregen. Verder helemaal geen omkijken naar gehad. Ik heb zelf van tevoren één kabeltje gelegd ter voorbereiding van de installatie. Hierdoor hebben de jongens heel snel door kunnen werken. Wat dat betreft een super samenwerking!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag