088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Eijsden

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1283 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 106.200 besparen

Elk jaar samen besparen

7959 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelenproject Eijsden

Steeds meer inwoners van Eijsden stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In Eijsden profiteert al 25% van de koopwoningen van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2040 energieneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplanscan kunt u erachter komen.

Een klant uit Eijsden

Ik ben heel blij met mijn zonnepanelen! Ik kijk bijna elke dag wat de zonnepanelen opbrengen. Destijds heb ik een duidelijk adviesgesprek gehad en op de dag van installatie is alles heel goed verlopen.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Eijsden. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 1839 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

De provincie Limburg ziet ook in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het aanbieden van een stimuleringslening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • Rentetarief: 2%
  • Minimum leenbedrag: €2.500
  • Maximum leenbedrag: €25.000
  • U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250

Klik hier voor meer informatie over de stimuleringslening.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

14 reviews van mensen uit de omgeving van Eijsden-Margraten

Gemiddeld
9,4
9.0
Prima contact, ik ben goed geholpen. ik had veel vragen en ze zijn allemaal perfect beantwoord. Mooi inzichtelijk gemaakt door visueel beeld hoe het op mijn dak komt te liggen.
Zonnepanelen Eijsden
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en DMEGC Solar 320 Wp All Black

10.0
Kreeg een goed en eerlijk advies, het werd allemaal duidelijk uitgelegd. En bij het inplannen van de installatie kregen we bericht dat het zelfs nog eerder kon. Dus al met al top installatie kan geen kritiekpunt bedenken.
Zonnepanelen Sint Geertruid
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en DMEGC Solar 320 Wp All Black

10.0
Ik zat al jaren te twijfelen over de aankoop van zonnepanelen. Toen ik de folder van Zonneplan kreeg besloot ik het toch te doen. Geen moment spijt van gehad. Mijn broer krijgt deze week ook zonnepanelen van Zonneplan!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.4
-
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
De monteurs hebben mooi werk geleverd. Ik ben heel erg tevreden over het hele geheel. De installatie verdient een dikke 10, zeker omdat er nu meer opgewekt wordt dan verwachte was.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
De installatie is prima uitgevoerd, de monteurs hebben heel mooi werk geleverd en de panelen liggen mooi op het dak. Ze leveren meer dan gedacht.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Alles is super verlopen. Zowel installatie als de service er omheen zijn voor ons helemaal na wens verlopen. We willen anderen uit de buurt zeker Zonneplan aanraden!
Zonnepanelen Eijsden
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Ik ben heel blij met mijn zonnepanelen! Ik kijk bijna elke dag wat de zonnepanelen opbrengen. Destijds heb ik een duidelijk adviesgesprek gehad en op de dag van installatie is alles heel goed verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

8.0
Erg goed resultaat, ik heb ook mijn neef geadviseerd om bij Zonneplan zonnepanelen aan te schaffen. Installatie allemaal goed verlopen, monteurs waren erg vriendelijk.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
De zonnepanelen bevallen goed. Ze liggen mooi op mijn dak en zelfs op slechte dagen is de opbrengst nog redelijk. Ik hoop er nog vele jaren van te kunnen genieten.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag