Echt-Susteren
Zonnepanelen in Echt-Susteren

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Geen spaargeld nodig
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontvang gratis offerte

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen

Zonnepanelen Echt-Susteren

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van Echt-Susteren. Dit is te zien aan de 3.175 koopwoningen die al profiteren van hun eigen zonne-energie. Er zijn echter nog 5.074 daken in de gemeente geschikt. Grote kans dus dat jouw dak ook geschikt is. Er zijn veel voordelen aan zonnepanelen. Je draagt namelijk direct bij aan de energietransitie in Nederland, je huis wordt meer waard en je bespaard ook nog eens op jouw energierekening.

Met gemiddeld 1.108 zonuren per jaar in de gemeente Echt-Susteren haal jij eenvoudig een goed rendement. Een dak in de volle zon kan tot wel €1.027 per jaar besparen in gemeente Echt-Susteren. De inwoners van Echt-Susteren hebben met elkaar al €3.629.025 bespaard! Ook het milieu help je een handje wanneer je kiest voor zonnepanelen. De gemeente heeft samen al 1.984.375 kg CO2 bespaard. Dit komt neer op het planten van 149.519 bomen. Ook besparen? Doe snel de dakcheck!

Wanneer je de dakcheck hebt gedaan gaat één van onze adviseurs voor je aan de slag. Deze neemt je woning onder de loep, waarna jullie samen de wensen en het energieverbruik bespreken. Op basis van deze informatie ontvang je vrijblijvend een offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en je totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Echt-Susteren:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Echt-Susteren kende afgelopen jaar 1108 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Echt-Susteren zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Echt-Susteren betaal je op dit moment 0% btw over de aanschaf van jouw zonnepanelensysteem.

Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Echt-Susteren kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Echt-Susteren

Al 3.175 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Echt-Susteren gingen je voor.

Echt-Susteren in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Echt-Susteren steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Echt-Susteren er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Echt-Susteren

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan