phone
netherlands
088 020 3000
Morgen open om 08:00 uur
Dinkelland
Zonnepanelen in Dinkelland

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Dinkelland

Gemeente Dinkelland is al goed bezig met verduurzamen. Zo zijn veel astbestdaken vervangen en is er de 'NOT-warmtevisie' ontwikkeld. Dit draagt bij aan een duurzaam Dinkelland. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Niet gek, gezien de zon afgelopen jaar 1.094 uren scheen in Dinkelland. Wist je dat je met zonnepanelen gemiddeld 635 euro per jaar kunt besparen?

In Dinkelland besparen al 1.224 huishoudens op hun energierekening met zonnepanelen. Ze besparen gezamenlijk per jaar 765.000. Ben jij de volgende?

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Na het gesprek met de adviseur ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

 

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Dinkelland:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Dinkelland kende afgelopen jaar 1094 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Dinkelland zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Dinkelland ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Dinkelland kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Dinkelland

Al 1.224 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Dinkelland gingen je voor.

Potentie in Dinkelland

We doen onderzoek naar de potentie van de daken in gemeentes. Tijdens het onderzoek worden alle relevante aspecten bekeken. Een woning met een rieten dak is bijvoorbeeld niet geschikt. Ook moet het dak van de woning in de zon liggen. Ook houden we rekening met obstakels, zoals pijpjes of hoge bomen. Daarnaast bekijken we of er beschermd stadsgezicht is. In Dinkelland heeft een deel van Ootmarsum en Het Stift Weerselo beschermd stadsgezicht. Voor deze gebieden is een vergunning nodig van de gemeente. In de rest van Dinkelland kun je zonnepanelen plaatsen zonder vergunning.

Klimaatneutraal in 2040

De gemeente Dinkelland heeft de ambitie om in 2040 klimaatneutraal te zijn. Hiermee is de gemeente al goed op weg, er liggen op 1.224 daken zonnepanelen op dit moment. De zonne-energie die hiermee wordt opgewekt heeft al 765.000 CO2 per jaar bespaard. Dit staat gelijk aan het planten van 57.642 bomen! Hiermee dragen de inwoners een steentje bij aan de doelstelling en besparen ze tegelijkertijd op hun energierekening. Ga jij ook je steentje bijdragen aan de gemeente?


Dinkelland in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Dinkelland steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Dinkelland er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Dinkelland

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan