088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Dieren

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

916 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 57.600 besparen

Elk jaar samen besparen

4145 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Dieren

Steeds meer inwoners van Rheden stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In Rheden profiteert al 11% van de geschikte woningen van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2040 co2 neutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplanscan kunt u erachter komen.

Een klant uit Velp

Vanaf het begin tot aan de afhandeling ben ik uitstekend geholpen. Ik ben uitermate tevreden over Zonneplan.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Rheden. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 8.025 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

De gemeente Rheden ziet ook in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het aanbieden van een duurzaamheidslening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • Minimum leenbedrag: €2.500
  • Maximum leenbedrag: €25.000
  • Een rente van 1,6%
  • U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250
Klik hier voor meer informatie over de duurzaamheidslening.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

6 reviews van mensen uit de omgeving van Rheden

Gemiddeld
9,6
10.0
Ik kreeg de tip van een kennis om zonnepanelen van Zonneplan aan te schaffen en terugkijkend op het proces ben ik heel blij dat ik geluisterd heb naar deze tip. Het gehele proces is van A tot Z super goed verlopen. Ik heb zelfs al een offerte opgevraagd voor mijn vakantiehuisje. Ik wil u ook graag de tip geven: kies voor Zonneplan!
Zonnepanelen Velp
Gekozen voor SolarEdge SE7K SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.6
Ik ben heel enthousiast over Zonneplan. Ondanks dat mijn huis binnen het beschermd stadsgezicht viel kon Zonneplan hier toch plaatsen. Het duurde even met de vergunningen bij de gemeente, maar Zonneplan bleef mij adviseren en had veel geduld. Hulde!
Zonnepanelen Dieren
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik heb Zonneplan al aan meerdere bekenden aangeraden. Dit heb ik gedaan omdat het proces met Zonneplan snel en vlekkeloos verliep. De panelen liggen perfect op het dak en leveren een mooi bedrag op.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Vanaf het begin tot aan de afhandeling ben ik uitstekend geholpen. Uitermate tevreden over Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Alles is prima gegaan. Alles in 1 dag erop en netjes afgewerkt en monteurs deden alles in overleg met mij.
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
In het begin waren er wat obstakels. Er waren wat misverstanden over het aantal panelen en daardoor kon de installatie niet doorgaan. Daar hebben we overleg over gehad en dat is keurig opgelost. Over het contact met Zonneplan ben ik zeer tevreden. Er werd helder gecommuniceerd en ik kreeg snel reactie. Echt zoals het hoort. Mede door het prettige contact en mijn collega, die ook bij Zonneplan heeft aangeschaft en daar enthousiast over was, heb ik ook voor Zonneplan gekozen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en BYD 260 Wp

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag