088-0203000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Deursen-Dennenburg
Zonnepanelen in Deursen-Dennenburg

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Deursen-Dennenburg

Oss is een groene gemeente. Omringd door verschillende landschappen en ligt geologisch gezien op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere, vochtige kleigrond, met de rivier de Maas in de nabijheid. Deze ligging heeft ook betrekking op de naam van de gemeente. Oss betekent hoger gelegen plaats aan het water. Dit water was de Maas en de hoger gelegen plaats was de Heuvel, de kern van de bewoning. Inmiddels is deze kern van bewoning flink uitgebreid tot een grote en duurzame gemeente. In Deursen-Dennenburg zijn er namelijk steeds meer mensen die starten met zonne-energie!

Samen hebben de zonnepanelenbezitters in Deursen-Dennenburg al €7.676.388 bespaard. Gemiddeld bespaart een huishouden jaarlijks ongeveer  €1.143. Een flinke besparing op de energierekening dus. Wil jij ook graag jaarlijks geld besparen? De eerste stap is simpel: doe de dakcheck en ontdek of jouw dak geschikt is.

Na het invullen van postcodecheck neemt een van onze adviseurs contact met je op. Deze adviseur bekijkt of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen en wat jij kunt besparen. Jouw adviseur maakt een persoonlijk Zonneplan met daarin informatie over de gekozen materialen, de totale kosten en natuur wat jij gaat besparen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Deursen-Dennenburg:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Deursen-Dennenburg kende afgelopen jaar 1073 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Deursen-Dennenburg zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Deursen-Dennenburg ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Deursen-Dennenburg kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Deursen-Dennenburg

Al 6.716 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Oss gingen je voor.

Zonnepanelen installateur Deursen-Dennenburg

Benieuwd waar wij installeren en hoe onze monteurs dit doen? Onze ervaren zonnepanelen monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Deursen-Dennenburg zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren. De installatie kun jij zelf inplannen aan de hand van onze selfplanner. Zo komen wij altijd installeren op een moment dat jouw uitkomt.

Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Eindhoven. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Tijdens een installatie dag komt een installatieteam van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Dit team bestaat uit drie monteurs: twee dakspecialisten en één elektricien.

 

Dak geschikt voor zonnepanelen in Deursen-Dennenburg

De meeste daken zijn zeer geschikt voor zonnepanelen. Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar deze daken. Daken die een rieten dak hebben, een ongunstige ligging hebben of veel last hebben van schaduw zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek blijkt dat er nog 16.359 daken zijn binnen de gemeente Oss die nog kunnen gaan profiteren van eigen zonne-energie.

Er zijn een paar uitzonderingen waar rekening mee gehouden moet worden. In delen van Ravenstein, Megen en Heerewaarden is namelijk sprake van een beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat mensen die in deze gebieden wonen, een vergunning nodig hebben om zonnepanelen te kunnen installeren. In de rest van de gemeente Oss geldt geen beschermd stadsgezicht en kunnen de zonnepanelen geïnstalleerd worden zonder vergunning.

Zonnepanelen kopen in Deursen-Dennenburg

Gemeente Oss heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Dit betekent een gelijk tussen de totaal verbruikte energie en de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie in Oss. Veel Ossenaren zijn al aan het bijdragen van deze doelstelling. Er zijn namelijk al 6.716 huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Op de website van de gemeente Oss staan nog veel meer initiatieven van inwoners. De aanschaf van zonnepanelen is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Deursen-Dennenburg ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Deursen-Dennenburg .

Deursen-Dennenburg gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Ossenaren voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Deursen-Dennenburg is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Oss

 • Waarom zonnepanelen kopen in Oss?

  Zonnepanelen kopen in Deursen-Dennenburg heeft voordelen. Op steeds meer daken in Deursen-Dennenburg liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Oss?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Deursen-Dennenburg . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Oss?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Eindhoven. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Off The Grid Installatiebedrijf uit Nijmegen en A. Zonnepanelen uit Huissen

   


Deursen-Dennenburg in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Deursen-Dennenburg steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Oss er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Oss

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!