0493-221010Morgen open om 09:00 uur
Deurne
Zonnepanelen in Deurne

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Deurne

Deurne is hard op weg om de gemeente te verduurzamen. Dit is te zien aan het nieuwe, compleet verduurzaamde gemeentehuis. Daarnaast stappen ook veel inwoners over op zonnepanelen. Niet gek, want met zonnepanelen kun jij namelijk gemiddeld €1.143 per jaar besparen. Wil je weten hoe? Lees dan verder.

Met zonnepanelen wek je jouw eigen stroom op. Hierdoor hoef je minder af te nemen van het net. In Deurne zijn het afgelopen jaar 1.066 zonuren gemeten. Met dit hoge aantal zonuren kun je zelfs meer opwekken dan dat je verbruikt. Dit is erg gunstig voor jouw opbrengsten en jouw besparing. Check of jouw woning geschikt is en wat jij gaat besparen met zonnepanelen.

Als je wilt weten wat er mogelijk is op jouw dak, dan doe je een aanvraag. Je hebt hier de keuze: een uitgebreid plan of een dakcheck. Beide zijn gratis en vrijblijvend. Tijdens de dakcheck bekijken we jouw dak met luchtfoto’s en bepalen we het aantal panelen dat op het dak past. Kiest u voor de offerte? Dan meet de adviseur het dak ook nauwkeurig in. Daarnaast ontvang je de prijs en een verwachting van jouw opbrengsten. Bevalt het plan? Dan kun je, net als al 1.633 inwoners, de overstap maken naar zonnepanelen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Deurne:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Deurne kende afgelopen jaar 1066 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Deurne zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Deurne ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Deurne kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Deurne

Al 1.633 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Deurne gingen je voor.

Geschikt daken voor zonnepanelen in Deurne

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken binnen de gemeente Deurne. Op deze manier weten wij welke daken kunnen profiteren van zonnepanelen. In dit onderzoek kijkt Zonneplan naar hoeveel zonlicht een dak kan vangen, het dakoppervlak dat beschikbaar is voor zonnepanelen en het materiaal van het dak. Zonneplan installeert geen zonnepanelen op rieten daken.

Zonneplan kijkt ook of er sprake is van een beschermd dorpsgezicht en dat is het geval in Helenaveen. Het plaatsen van zonnepanelen voor de inwoners van Helenaveen vraagt dus wat extra aandacht. Er is een vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Deurne

Woon je in Deurne en ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze Zonneplan installateurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, werken volgens de normen van NEN-3140 en VCA-gecertificeerd. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Onze monteurs installeren zwarte 400 wattpiek zonnepanelen. Deze wekken stroom op, maar met deze stroom kun je nog niet direct je telefoon opladen. Dit kan dankzij de Zonneplan One omvormer die de stroom bruikbaar maakt. De opbrengsten kun je vervolgens live inzien. Deze data wordt door een versleutelde 4G verbinding van de slimme meter naar jouw Zonneplan app gestuurd.

Zonnepanelen kopen in Deurne

Deurne wil energieneutraal zijn in 2050. De gemeente is al hard op weg om dit te realiseren. Om dit doel te bereiken, wekken al 1.633 inwoners van Deurne hun eigen stroom op. Deze inwoners hebben gezamenlijk al 1.020.625 kg CO2 bespaard. Dit staat gelijk aan het planten van 76.903 bomen. Wil jij zonnepanelen kopen in Deurne ? Doe de gratis dakcheck en ontdek welke mogelijkheden jouw dak in Deurne biedt.

Deurne gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Deurnaren voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Deurne zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurtarieven en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Deurne !

Vragen over zonnepanelen in Deurne

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Deurne?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Deurne. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Waarom zonnepanelen kopen in Deurne

  Zonnepanelen kopen in Deurne heeft voordelen. Op steeds meer daken in Deurne liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Deurne?

  Het dichtstbij gelegen installatiedepot van Zonneplan is gevestigd in Eindhoven. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Deze zijn gevestigd in Eindhoven en Swalmen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Deurne in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Deurne steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Deurne er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Deurne

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!