020-7605363Bereikbaar tot 20:30 uur
Den Ilp
Zonnepanelen in Den Ilp

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Den Ilp

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van Den Ilp . Dit is te zien aan de 163 mensen die een aanvraag bij Zonneplan deden. Daarnaast liggen er op het dak van kerkgebouw Het Kruispunt in Landsmeer ook zonnepanelen en worden er op meerdere scholen al duurzaamheidslessen gegeven. Onder andere op OBS de Fuik en OBS de Stap. Samen werken we aan een duurzaam Nederland!

Inwoners van Den Ilp kunnen met 1.048 zonuren tot wel €1.027 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 587 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €602.849. Doe onze dakcheck en kom erachter wat jij kan gaan besparen!

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Den Ilp:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Den Ilp kende afgelopen jaar 1048 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Den Ilp zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Den Ilp ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Den Ilp kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Den Ilp

Al 587 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Landsmeer gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen in Den Ilp

Den Ilp is goed bezig om te verduurzamen. Zo zijn zonnepanelen een duurzame en milieuvriendelijke manier om energie op te wekken. Momenteel hebben in de gemeente 17% van de woningen zonnepanelen. Toch zijn er nog genoeg daken waar zonnepanelen op geïnstalleerd kunnen worden. Zonneplan heeft namelijk onderzoek gedaan naar de daken in de gemeente. Wij bekijken elk dak afzonderlijk en schatten in of er zonnepanelen op kunnen. We kijken hierbij naar de ligging ten opzichte van het zuiden en naar eventuele obstakels op het dak.

Als jouw dak geschikt is zorgen onze monteurs er uiteindelijk voor dat de zonnepanelen netjes op jouw dak komen te liggen. Dit wordt bijna altijd binnen één dag geregeld. Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen halen 400Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen.

Zonnepanelen installateur Den Ilp

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Den Ilp ? Wanneer jij akkoord gaat met jouw persoonlijke zonneplan komen wij graag bij je langs om te installeren. Onze installateurs in Den Ilp  zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140.

Waarom Zonneplan? Je krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. In dit advies nemen wij de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en jouw wensen altijd mee. Ons doel is om jou 100% tevreden te maken met een persoonlijk zonneplan. Veel klanten zijn ook blij met ons blijkt uit ons gemiddelde klantcijfer van een 9.4 uit 17.611 beoordelingen.

Zonnepanelen kopen in Den Ilp

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Landsmeer energieneutraal is. Veel Landsmeerders zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 587 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Den Ilp . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Den Ilp ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Den Ilp .

Den Ilp gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Landsmeerders voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Den Ilp zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Den Ilp !

Vragen over zonnepanelen in Landsmeer

 • Waarom zonnepanelen kopen in Landsmeer?

  Zonnepanelen kopen in Den Ilp heeft voordelen. Op steeds meer daken in Den Ilp liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Landsmeer?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Den Ilp . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Landsmeer?

  In Almere hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Zuidzon uit Amstelveen en Infinity Solar Technologies uit Almere. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   


Den Ilp in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Den Ilp steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Landsmeer er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Landsmeer

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!