0546-702636Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Den Ham
Zonnepanelen in Den Ham

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Den Ham

Den Ham is al flink aan het verduurzamen! Zo is het gemeentehuis van gemeente Twenterand al voorzien van een mooie set zonnepanelen. Daarnaast zijn er ook scholen en verenigingen die zich inzetten voor duurzaamheid in Twenterand. VV Den Ham heeft zonnepanelen op het dak laten installeren. Ook steeds meer inwoners van Den Ham stappen over op zonne-energie. Niet gek, aangezien er flink bespaard kan worden op de energierekening met de aanschaf van zonnepanelen. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Den Ham kunnen met zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen .

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Den Ham:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Den Ham kende afgelopen jaar 1042 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Den Ham zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Den Ham ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Den Ham kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Den Ham

Al 1.479 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Twenterand gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Den Ham

De meeste daken zijn zeer geschikt voor zonnepanelen en in Den Ham kunnen de zonnepanelen zonder problemen geïnstalleerd worden. Er is namelijk geen sprake van een beschermd stadsgezicht. In gemeentes waar dit wel het geval is moet er eerst een vergunning geregeld worden om zonnepanelen te kunnen installeren.

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar de geschikte daken in Den Ham . Daken die een rieten dak hebben, een ongunstige ligging hebben of veel last hebben van schaduw zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek blijkt dat er nog daken zijn binnen de gemeente Twenterand die nog kunnen gaan profiteren van eigen zonne-energie.

Zonnepanelen installateur Den Ham

In Heerenveen hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Tijdens een installatie dag komt een installatieteam van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Dit team bestaat uit drie monteurs: twee dakspecialisten en één elektricien.

De zonnepanelen waar onze monteurs nu mee werken zijn onze eigen full black designer zonnepanelen. Deze zonnepanelen halen 400Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen. Onze klanten zijn hiermee heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.2 uit 18.671 reviews. We willen natuurlijk dat jij altijd 100% tevreden bent. Met het Zonneplan Serviceplan zorgen wij er voor dat jij de eerste 10 jaar een goed werkend systeem hebt en hierbij geen extra kosten maakt.

Zonnepanelen kopen in Den Ham

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Twenterand Energieneutraal is. Veel Den Hammenaren zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Den Ham . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Den Ham ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Den Ham .

Den Ham gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Den Hammenaren voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Den Ham !

Vragen over zonnepanelen in Den Ham

 • Waarom zonnepanelen kopen in Den Ham?

  Zonnepanelen kopen in Den Ham heeft voordelen. Op steeds meer daken in Den Ham liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Den Ham?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Den Ham . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Den Ham?

  In Heerenveen hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook drie lokale Zonneplan partners. Enerdjé uit Farsum en Sunnxt B.V. uit Groningen. Samen verduurzamen wij de regio!

   


Den Ham in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Den Ham steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Twenterand er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Twenterand

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken