088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Delwijnen
Zonnepanelen in Delwijnen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Delwijnen

Steeds meer inwoners van Zaltbommel maken de overstap naar duurzame-energie met  zonnepanelen. Niet gek, aangezien er met maar liefst 1.073 zonuren flink kan worden bespaard op de energierekening. Benieuwd hoeveel jouw buurtbewoners besparen?

In Zaltbommel  is de gemiddelde jaarlijkse besparing voor een huishouden
€1.143 Met zonnepanelen kun je dus besparen op jouw energierekening, jouw woning verduurzamen én je helpt mee met het verbeteren van het milieu. Er zijn in de gemeente al 1.786 huishoudens die dagelijks profiteren van de zon! Maar er zijn ook nog genoeg huishoudens die nog niet profiteren.  Er is een grote kans dat jouw woning hier ook onder valt. Benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen? Doe dan geheel vrijblijvend onze postcodecheck.

Vervolgens neemt een van onze persoonlijke adviseurs contact met je op om samen de wensen en behoeften te bespreken. Na afloop van het gesprek maakt jouw persoonlijke adviseur een dakplan compleet afgestemd op jouw dak. Deze vind je terug in het zonneplan waarin je ook de kosten en opbrengsten staan.

Waarom juist nu zonnepanelen in Delwijnen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Delwijnen kende afgelopen jaar 1073 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Delwijnen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Delwijnen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Delwijnen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Delwijnen

Al 2.701 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Zaltbommel gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht

In de plaats Zaltbommel is sprake van een beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat er zonder vergunning geen zonnepanelen mogen worden geplaatst, om de cultuurhistorische waarde van de stad te behouden. In het centrum van Zaltbommel en enkele straten om de vesting heen, is sprake van dit stadsgezicht. Als jouw woning binnen dit gebied valt, raden wij je aan om eerst contact op te nemen met de gemeente. Woon je niet binnen dit gebied? Dan kun je zonder vergunning een dakplan aanvragen bij Zonneplan!

2050 klimaatneutraal

De gemeente Zaltbommel heeft als doelstelling om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Zaltbommel is goed op weg, maar om de duurzaamheidsdoelstelling te halen, zullen er nog een flink aantal woningen over moeten stappen op zonne-energie. Met nog 3.087 geschikte daken is er nog veel potentie in de gemeente. Wil jij ook dagelijks profiteren van de zon en meehelpen aan een klimaatneutraal Zaltbommel?


Delwijnen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Delwijnen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Zaltbommel er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Zaltbommel

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!