phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Deinum
Zonnepanelen in Deinum

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Deinum

Zonnepanelen wekken de interesse van inwoners van Waadhoeke. Steeds meer inwoners van Waadhoeke wekken eigen stroom op met zonnepanelen. Niet gek, want met zonnepanelen kan er flink worden bespaard op de energierekening? Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Met zonnepanelen wek je eigen stroom op, hierdoor neem je minder af van het net. In Waadhoeke profiteren al 2.885 huishoudens van zonnepanelen. Zij besparen jaarlijks gemiddeld 820 euro. Naast dat zonnepanelen goed zijn voor jouw eigen energierekening, help je ook mee aan een duurzamer milieu. In Waadhoeke is gezamenlijk 1.803.125 kg CO2 bespaard. Dit staat gelijk aan het planten van 135.862 bomen. Lijkt dit jou ook zo aantrekkelijk? Doe dan snel een aanvraag.

Na de aanvraag neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Deinum:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Deinum kende afgelopen jaar 1132 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Deinum zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Deinum ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Deinum kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Deinum

Al 2.885 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Waadhoeke gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

We doen onderzoek naar de potentie van de daken in Waadhoeke. Tijdens het onderzoek worden alle relevante aspecten bekeken. Een woning met een rieten dak is bijvoorbeeld niet geschikt. Ook moet het dak van de woning in de zon liggen. Obstakels, zoals pijpjes of hoge bomen, zijn niet gewenst. Daarnaast bekijken we of er beschermd stadsgezicht is. Dit is in delen van Waadhoeke wel het geval. Kijk hier wat de mogelijkheden in jouw wijk zijn.

Energieneutraal Waadhoeke

Het duurzaamheidsdoel van de gemeente Waadhoeke is energieneutraal zijn in 2040. Om dit doel te behalen moet er evenveel duurzame stroom worden opgewekt als dat er verbruikt wordt. Door de 10.801 geschikte daken in Waadhoeke, zijn zonnepanelen een goede optie om te verduurzamen. Om de aankoop van zonnepanelen te stimuleren, is er een landelijke lening beschikbaar. Hierdoor is er geen spaargeld nodig om te starten met besparen. Lees hier meer over de Greenloans lening.


Deinum in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Deinum steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Waadhoeke er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Waadhoeke

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan