phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Deest
Zonnepanelen in Deest

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Deest

Druten is een heel waterrijk dorp, maar het is ook een groen dorp. Steeds meer inwoners van Druten wekken met hun zonnepanelen zelf groene stroom op. Logisch, want met zonnepanelen kan er flink worden bespaard op de energierekening. Ga jij ook besparen?

In Druten hebben 1.132 daken zonnepanelen. Ze wekken eigen stroom op en nemen minder stroom af van het net. Gezamenlijk besparen zij €928.240 euro. Dit is gemiddeld 820 euro per huishouden. Benieuwd hoeveel jij kan besparen? Doe dan snel de gratis postcodecheck.

Na de postcodecheck zal een adviseur jouw woning onder de loep nemen. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen en verbruik. Je ontvangt een  offerte met info over het aantal panelen, de kosten en de besparing per jaar.

Waarom juist nu zonnepanelen in Deest:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Deest kende afgelopen jaar 1180 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Deest zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Deest ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Deest kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Deest

Al 1,132 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Druten gingen je voor.

Geschikte daken in Druten

We doen onderzoek naar de potentie van de daken in Druten. Tijdens het onderzoek worden alle relevante aspecten bekeken. Een woning met een rieten dak is bijvoorbeeld niet geschikt. Ook moet het dak van de woning in de zon liggen. Obstakels, zoals pijpjes of hoge bomen, zijn niet gewenst. Daarnaast bekijken we of er beschermd stadsgezicht is. In Druten is dit niet het geval. Inwoners van Druten kunnen dus zonnepanelen laten installeren zonder dat daar een vergunning van de gemeente voor nodig is.

Een energieneutraal Druten in 2040

De gemeente Druten streeft ernaar om een energieneutrale gemeente te zijn in 2040. De gemeente en haar inwoners zijn al erg goed op weg, maar er zijn nog genoeg huizen om te verduurzamen. Mede door de 3.628 geschikte daken, is zonne-energie hier een hele kansrijke optie. Met de toekomstbestendig wonen lening kan je zonder eigen spaargeld toch starten met besparen.


Deest in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Deest steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Druten er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Druten

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan