088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Deest
Zonnepanelen in Deest

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Deest

Druten is een gemeente met veel groen. Er wordt ook al veel aan duurzaamheid binnen de gemeente gedaan. Zo worden er allerlei bijeenkomsten georganiseerd waarbij inwoners kunnen deelnemen en meedenken om de gemeente duurzamer te maken. De inwoners zijn ook al goed bezig, want 29% van de woningen in de gemeente zijn al voorzien van zonnepanelen. Naast dat zonnepanelen duurzaam zijn, zijn ze ook goed voor je portemonnee. Weten wat jij kan besparen?

In Druten hebben 1.501 daken zonnepanelen. Huishoudens met zonnepanelen wekken hun eigen stroom op en nemen minder stroom af van het net. Gezamenlijk besparen zij in de gemeente Druten €1.715.643. Dit is gemiddeld €1.143 per huishouden. Benieuwd of jouw dak geschikt is en of jij dus ook kunt besparen? Doe dan snel de gratis postcodecheck.

Na de postcodecheck zal een adviseur jouw woning onder de loep nemen. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen en verbruik. Je ontvangt een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en de besparing per jaar. Zo krijg jij een eerlijk en duidelijk overzicht van wat jij kunt verwachten.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Deest:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Deest kende afgelopen jaar 1073 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Deest zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Deest ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Deest kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Deest

Al 1.501 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Druten gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Deest

We doen onderzoek naar de potentie van de daken in Druten. Tijdens het onderzoek worden alle relevante aspecten bekeken. Een woning met een rieten dak is bijvoorbeeld niet geschikt. Ook moet het dak van de woning in de zon liggen. Obstakels, zoals pijpjes of hoge bomen, zijn niet gewenst.

Daarnaast bekijken we of er beschermd stadsgezicht is. In Druten is dit niet het geval. Inwoners van Druten kunnen dus zonnepanelen laten installeren zonder dat daar een vergunning van de gemeente voor nodig is.

Zonnepanelen installateur Deest

Ben je op zoek naar een vakkundige zonnepanelen installateur in Deest ? Wij komen graag bij je langs om geheel zwarte zonnepanelen op jou dak te plaatsen. Onze installateurs in Zwolle zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Dankzij het Zonneplan Serviceplan ben jij na installatie 10 jaren lang verzekerd van een werkend zonnepanelensysteem. Je hebt die jaren geen extra montage- en voorrijkosten. Daarnaast regelt Zonneplan de btw-teruggave volledig. Je hebt er dus verder geen omkijken meer naar.

Zonnepanelen kopen in Deest

De gemeente Druten streeft ernaar om een energieneutrale gemeente te zijn in 2040. De gemeente en haar inwoners zijn al erg goed op weg, maar er zijn nog genoeg huizen om te verduurzamen. Mede door de 3.414 geschikte daken en de 1.073 volle zonuren per jaar is zonne-energie hier een hele kansrijke optie in de gemeente. Wil jij zonnepanelen kopen in Deest ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Deest .

Deest gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Drutenaren voor een energiecontract op basis van dynamische prijzen per uur. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Deest zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Deest !

Vragen over zonnepanelen in Druten

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Druten?

  Dichtbij Druten, in Arnhem, hebben wij een eigen installatiedepot waaruit Zonneplan installateurs zonnepanelen installeren. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Deze zijn gevestigd in Huissen en Nijmegen en samen maken we de lokale regio duurzamer!

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Druten?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Druten. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Waarom zonnepanelen kopen in Druten?

  Het kopen van zonnepanelen in Deest heeft grote voordelen. Daarom liggen er in Deest ook steeds meer zonnepanelen. Je kun namelijk gemiddeld €1.143 per jaar besparen. En mocht jij in de toekomst je huis verkopen? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.


Deest in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Deest steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Druten er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Druten

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!