phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
De Woude
Zonnepanelen in De Woude

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen De Woude

Met zonnepanelen zorg jij ervoor dat jouw huis wordt verduurzaamd. De gemeente Castricum is al goed bezig met verduurzamen. Bepaalde wijken in Castricum zoals Limmen-Oost en Molendijk worden zelfs al beschreven als duurzame wijken. Nieuwsgierig naar hoe jij kunt verduurzamen met zonnepanelen?

Met zonnepanelen wek je eigen stroom op. Hierdoor neem je minder stroom af van het net. Dit zorgt ervoor dat er minder CO2 uitgestoten wordt, extra duurzaam dus. In totaal profiteren in de gemeente Castricum al 2.029 huishoudens van zonnepanelen. Deze huishoudens hebben gezamenlijk al 1.268.125 kg CO2 bespaard. Dit staat gelijk aan het planten van 95.551 bomen. Lijkt jou dit ook zo aantrekkelijk? Doe dan snel een aanvraag!

Na deze aanvraag neemt een adviseur jouw huis gratis en vrijblijvend onder de loep. Hierbij kijkt hij naar het aantal panelen dat op het dak past. Daarnaast wordt er rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen en verbruik. Je ontvangt hierna een offerte met alle info over de panelen, de kosten en de besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in De Woude:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. De Woude kende afgelopen jaar 1166 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in De Woude zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In De Woude ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In De Woude kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in De Woude

Al 2.029 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Castricum gingen je voor.

De daken in gemeente Castricum zijn zeer geschikt

Zonneplan doet onderzoek naar alle geschikte daken in Castricum. Daken met een rieten dak, zijn bijvoorbeeld niet geschikt. Daarnaast is gekeken naar eventuele obstakels op en rondom het dak. Een aantal pijpjes op het dak, of een grote boom voor het huis, is niet gunstig. Ook kijken we naar het beschermd stadsgezicht. Inwoners van Castricum hebben geluk, want er is geen sprake van een beschermd stadsgezicht. Zonnepanelen kunnen geplaatst worden zonder een vergunning van de gemeente.

2040 energieneutraal

De gemeente Castricum heeft de doelstelling om in 2040 energieneutraal te zijn. Om dit te behalen, moet er net zoveel energie opgewekt worden als dat er wordt verbruikt. Daarnaast heeft de gemeente Castricum ook het streven om 20% van de woningen in de komende 10 jaar aardgasvrij te maken. Zonnepanelen zijn daar een hele goede manier voor!


De Woude in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in De Woude steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Castricum er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Castricum

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan