088-0203000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
De Weere
Zonnepanelen in De Weere

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen De Weere

Provincie Noord-Holland doet er alles aan om bomenkap te voorkomen. Voor iedere gekapte boom wordt een nieuwe boom terug geplant, bij voorkeur op dezelfde plek. Ook in De Weere zien we dit terug en komen er steeds meer bomen terug om zo het groene karakter van De Weere op termijn te herstellen. Een andere manier voor het groener maken van De Weere is zonnepanelen. Hiermee wordt groene energie opgewekt en in De Weere alleen al worden er bomen bespaard door het gebruik van zonnepanelen. Dit is nou nog eens preventief handelen! Wil jij net als hen ook bijdragen aan een groener De Weere ?

Inwoners van De Weere kunnen met zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen . Doe onze dakcheck en kom erachter wat jij kan gaan besparen!

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in De Weere:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. De Weere kende afgelopen jaar 1075 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in De Weere zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In De Weere ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In De Weere kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in De Weere

Al 1.018 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Opmeer gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in De Weere

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in De Weere . Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat koopwoningen in gemeente Opmeer geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

De zonnepanelen waar wij bij Zonneplan nu mee werken zijn onze eigen full black designer zonnepanelen. Deze zonnepanelen halen 400Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen. Onze klanten zijn hiermee heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.2 uit 18.671 reviews. We willen natuurlijk dat jij altijd 100% tevreden bent. Met het Zonneplan Serviceplan zorgen wij er voor dat jij de eerste 10 jaar een goed werkend systeem hebt en hierbij geen extra kosten maakt.

Zonnepanelen installateur De Weere

In Hoorn hebben wij ons eigen installatiedepot en vanuit hier installeren onze Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. DNR- Electro uit Alkmaar en Installatiegroep Duurzaam B.V. uit Lelystad. Tijdens een installatie dag komt een installatieteam van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Dit team bestaat uit drie monteurs: twee dakspecialisten en één elektricien.

Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in De Weere zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Zonnepanelen kopen in De Weere

De gemeente heeft als doel dat in 2040 Opmeer energieneutraal is. Veel inwoners van De Weere zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in De Weere . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in De Weere ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in De Weere .

De Weere gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van De Weere voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in De Weere zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in De Weere !

Vragen over zonnepanelen in Opmeer?

 • Waarom zonnepanelen kopen in Opmeer?

  Zonnepanelen kopen in De Weere heeft voordelen. Op steeds meer daken in De Weere liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld €5.000,- meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Opmeer?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in De Weere . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Opmeer?

  In Hoorn hebben wij ons eigen installatiedepot en vanuit hier installeren onze Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. DNR- Electro uit Alkmaar en Installatiegroep Duurzaam B.V. uit Lelystad. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


De Weere in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in De Weere steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Opmeer er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Opmeer

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken