088 020 3000Bereikbaar vanaf 09:00 uur
De Steeg
Zonnepanelen in De Steeg

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen De Steeg

Rheden is een groene gemeente! Boven Rheden ligt de Veluwe en dit fungeert als noordelijke grens. De IJssel ligt onder de Veluwe en dient als zuidelijke grens. Het grondgebied van de gemeente omvat erg veel groen en dit zien de inwoners van De Steeg en wij van Zonneplan erg graag! Ook op het gebied van duurzame energie wordt De Steeg steeds groener. In De Steeg hebben namelijk al 2.402 woningen zonnepanelen op hun dak. Wil jij net als hen ook starten met groene energie?

Hiermee dragen zij namelijk bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2040 klimaatneutraal te zijn. Uit onderzoek van Zonneplan blijkt dat nog 6.200 huiseigenaren kunnen profiteren van zonne-energie. Hiermee kunnen ze gemiddeld €1.027 per jaar besparen! Benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen? Met de gratis online dakcheck kom je erachter.

Waarom juist nu zonnepanelen in De Steeg:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. De Steeg kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in De Steeg zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In De Steeg ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In De Steeg kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in De Steeg

Al 2.402 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Rheden gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft alle koopwoningen in De Steeg bekeken. Wij willen namelijk zo veel mogelijk woningen met geschikte daken laten profiteren van zonne-energie. Uit dit onderzoek bleek dat er in gemeente Rheden maar liefst 6.200 woningen nog kunnen worden voorzien van zonnepanelen. Benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen? Een van onze adviseurs geeft je graag vrijblijvend een persoonlijk advies aan de hand van jouw wensen.

Zonnepanelen in De Steeg

Voor bijna alle huishoudens met een geschikt dak is de overstap op zonne-energie makkelijk. In Dieren-Zuid, Villapark Overbeek in Velp en het buitengebied van Laag-Soeren moet wel rekening gehouden worden met een beschermd dorpsgezicht. Als jouw woning binnen het beschermde dorpsgezicht valt, is het nog steeds mogelijk om de overstap naar zonne-energie te maken. Hier is alleen een vergunning van de gemeente voor nodig. Zonneplan staat voor iedereen klaar met advies.


De Steeg in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in De Steeg steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Rheden er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Rheden

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!