088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
De Mortel
Zonnepanelen in De Mortel

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen De Mortel

We zien steeds meer zonnepanelen op de daken in de gemeente Gemert-Bakel. Zo hebben de daken van de scholen Commanderij College en het vmbo Gemert in totaal al 2.280 zonnepanelen. Daarnaast kiezen ook steeds meer inwoners van de gemeente Gemert-Bakel voor zonne-energie; er profiteren al 1.923 inwoners van zonnepanelen. Ben jij de volgende?

Alle zonnepaneelbezitters in de gemeente Gemert-Bakel hebben in 2020 gezamenlijk al  €2.197.989 bespaard. Dit komt er op neer dat een huishouden gemiddeld ongeveer  €1.143 bespaart. Een flinke besparing op de energierekening, dus is het niet zo vreemd dat inwoners van de gemeente Gemert-Bakel kiezen voor zonnepanelen. Ben jij benieuwd of jij kunt besparen? De eerste stap is eenvoudig: doe de postcodecheck en ontdek of jouw dak geschikt is.

Als je de postcodecheck hebt ingevuld, neemt een van onze adviseurs contact met je op om persoonlijke wensen en je energieverbruik te bespreken. Vervolgens gaat de persoonlijke adviseur aan de slag met uw dakplan. In dit dakplan staat informatie over de gekozen materialen, de totale kosten en verwachten opbrengsten. Al 869  inwoners uit de gemeente gingen jou voor.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in De Mortel:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. De Mortel kende afgelopen jaar 1087 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in De Mortel zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In De Mortel ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In De Mortel kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in De Mortel

Al 1.923 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Gemert-Bakel gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft recentelijk onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Gemert-Bakel. Tijdens dit onderzoek worden alle daken van de gemeente beoordeeld op geschiktheid voor zonnepanelen. Bij het beoordelen van de daken wordt er gekeken naar de ruimte op het dak, de ligging van het dak en de objecten rondom de woning die voor eventuele schaduw kunnen zorgen. Uit dit onderzoek bleek dat  in de gemeente Gemert-Bakel  6.751 woningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Nog maar  21% van de geschikte daken is bedekt met zonnepanelen. Dit betekent dat nog veel inwoners kunnen profiteren van zonnepanelen

 

duurzaamheidsdoelstelling in gemeente Gemert-Bakel

In de gemeente Gemert-Bakel speelt duurzaamheid een steeds belangrijkere rol. Zo wil de gemeente in 2050 energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er net zoveel energie wordt opgewekt als dat er wordt verbruikt Met een zonnepaneleninstallatie draag je eenvoudig bij aan het bereiken van de doelstelling met jouw eigen opgewekte stroom. Wil jij ook bijdragen aan de doelstelling en tegelijk flink besparen op de energierekening? Zonneplan helpt graag bij de overstap naar zonne-energie

 

 

 

 


De Mortel in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in De Mortel steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Gemert-Bakel er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Gemert-Bakel

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!