phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
De Klomp
Zonnepanelen in De Klomp

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen De Klomp

Steeds meer inwoners van Ede profiteren van zonne-energie. Zo wekken de ruim 460 zonnepanelen op het dak van het Pallas Athene College in Ede voldoende stroom op voor dertig huishoudens. Daarnaast hebben 6.703 huishoudens zelf al zonnepanelen op hun woning laten installeren. Wil je ook gaan profiteren van de zon? Lees dan verder.

Al deze inwoners met zonnepanelen dragen bij aan de doelstelling om samen in 2050 energieneutraal te worden. Naast dat je met zonnepanelen jouw CO2-uitstoot vermindert, is ook het financiële voordeel erg interessant. Gemiddeld kun je €820 per jaar besparen op de energierekening. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag en ontvang een persoonlijk advies!

Waarom juist nu zonnepanelen in De Klomp:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. De Klomp kende afgelopen jaar 1088 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in De Klomp zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In De Klomp ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In De Klomp kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in De Klomp

Al 6,703 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Ede gingen je voor.

Mogelijkheden in Ede

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in gemeente Ede. Het blijkt dat 10.719 woningen een geschikt dak hebben en nog kunnen profiteren van zonne-energie. Ook geldt in de gemeente geen beschermd stadsgezicht. Hierdoor is de aanschaf van zonnepanelen voor iedereen makkelijk. Je hoeft namelijk geen vergunning van de gemeente te hebben en kan heel eenvoudig een aanvraag doen bij Zonneplan!

Een duurzaam Ede

Ede wil in 2040 een volledig energieneutrale gemeente zijn. Dit houdt in dat er net zoveel duurzame energie moet worden opgewekt als dat er verbruikt wordt. Al 6.703 woningen zijn voorzien van zonnepanelen en dragen bij aan de doelstelling van de gemeente. Daarnaast besparen zij gemiddeld €820 op de jaarlijkse energierekening. Benieuwd hoe jij kunt besparen én je steentje kan bijdragen aan een duurzaam Ede? Doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag en ontvang een persoonlijk advies.


De Klomp in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in De Klomp steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Ede er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Ede

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan