088 020 3000Morgen open om 08:00 uur
De Klomp
Zonnepanelen in De Klomp

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen De Klomp

Steeds meer inwoners van Ede profiteren van zonne-energie. Zo wekken de ruim 460 zonnepanelen op het dak van het Pallas Athene College in Ede voldoende stroom op voor dertig huishoudens. Daarnaast hebben  huishoudens zelf al zonnepanelen op hun woning laten installeren. Wil je ook gaan profiteren van de zon? Lees dan verder.

Met zonnepanelen kun je op een duurzame manier zelf stroom opwekken. Hierdoor neem je minder stroom af van het net en stoot je minder CO2 uit. Momenteel hebben de huishoudens met zonnepanelen samen al  bomen gered. Naast dat je het milieu helpt, zijn zonnepanelen ook heel goed voor jouw eigen portemonnee. Met zonnepanelen bespaar je al snel  €1.027 per jaar! Lijkt dit jou ook zo aantrekkelijk? Doe dan snel een aanvraag.

Waarom juist nu zonnepanelen in De Klomp:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. De Klomp kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in De Klomp zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In De Klomp ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In De Klomp kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in De Klomp

Al 8.838 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Ede gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in De Klomp

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in gemeente Ede. Het blijkt dat  woningen een geschikt dak hebben en nog kunnen profiteren van zonne-energie. Ook geldt in de gemeente geen beschermd stadsgezicht. Hierdoor is de aanschaf van zonnepanelen voor iedereen makkelijk. Je hoeft namelijk geen vergunning van de gemeente te hebben en kan heel eenvoudig een aanvraag doen bij Zonneplan!

Na jou aanvraag gaat een van onze adviseurs druk aan de slag om voor jou een persoonlijk Zonneplan op te stellen. aan de hand van jou wensen en behoeften en je verbruik wordt een een plan gemaakt, Deze wordt uiteindelijk met u besproken samen met uw adviseur.

Zonnepanelen installateur De Klomp

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in De Klomp ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij jou installeren. Onze installateurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, werken volgens de NEN-3140 normen en zijn VCA-gecertificeerd. Op de dag van installatie leggen zij ook het systeem aan jou uit en ze zorgen ervoor dat de werkplek netjes wordt achtergelaten.

Zodra de installatie op het dak ligt begin je gelijk met opbrengsten op te wekken. Dit kun je live en overzichtelijk zien in de Zonneplan App. De app ontvangt de data via een versleutelde 4G verbinding van de slimme meter in jouw meterkast. Zo komt deze informatie niet bij derden terecht en blijf je baas over je eigen data.

Zonnepanelen kopen in De Klomp

Ede wil in 2050 een volledig energieneutrale gemeente zijn. Dit houdt in dat er net zoveel duurzame energie moet worden opgewekt als er verbruikt wordt. Al woningen zijn voorzien van zonnepanelen en dragen bij aan de doelstelling van de gemeente. Samen besparen zij op de jaarlijkse energierekening. Benieuwd of jij ook kan bijdragen met zonnepanelen in De Klomp ? Doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag en ontvang een persoonlijk advies.

De Klomp gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Edenaren voor een energiecontract op basis van variabele tarieven per uur. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in De Klomp zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in De Klomp !

Vragen over zonnepanelen in Ede

 • Waarom zonnepanelen kopen in Ede?

  Zonnepanelen kopen in Ede heeft voordelen. Steeds meer Edenaren leggen zonnepanelen op hun daken. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Ede?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Ede. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Ede?

  Dichtbij De Klomp heeft Zonneplan een installatiedepot. Deze is gevestigd in Arnhem en vanuit hier installeren onze eigen ervaren monteurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook nog twee Zonneplan partners in de regio actief. Dit zijn SDK techniek uit Leusden en A. Zonnepanelen uit Huissen. Samen verduurzamen wij de lokale regio rond De Klomp .


De Klomp in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in De Klomp steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Ede er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Ede

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!