088 020 3000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Cromvoirt
Zonnepanelen in Cromvoirt

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Cromvoirt

Steeds meer inwoners van Cromvoirt stappen over op zonnepanelen. Niet gek, aangezien er met maar liefst zonuren flink bespaard kan worden. Wil jij weten hoe je ook kan besparen én het milieu kan helpen? Lees dan snel verder.

Zonneplan heeft al flink wat zonnepanelen mogen installeren in Vught. Toch zien we dat er nog veel potentie is in de gemeente. Wist je dat je met zonnepanelen in Vught tot wel €850 kan besparen? Benieuwd wat jij kan besparen met zonnepanelen? Doe dan vrijblijvend een aanvraag op deze website.

Na de aanvraag op onze website zal jouw persoonlijke zonne-adviseur contact met je opnemen. De adviseur bekijkt jouw dak en zal vervolgens contact opnemen om samen jouw wensen door te nemen. Wanneer de wensen besproken zijn, maakt de adviseur een persoonlijk dakplan en bespreekt deze met jou.

Waarom juist nu zonnepanelen in Cromvoirt:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Cromvoirt kende afgelopen jaar 1074 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Cromvoirt zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Cromvoirt ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Cromvoirt kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Cromvoirt

Al 1.448 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Vught gingen je voor.

Financiële mogelijkheden

De gemeente Vught heeft als doel om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Om dit doel te behalen zullen nog meer inwoners van Vught moeten verduurzamen. Een manier waarop zij dit kunnen doen is door zonnepanelen aan te schaffen. Om de aanschaf van zonnepanelen financieel haalbaar te maken, is een stimuleringsregeling beschikbaar gesteld. Op deze manier hoef je jouw eigen spaargeld niet te gebruiken en kun je toch maandelijks besparen op jouw energierekening!

 

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in gemeente Vught. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit onderzoek is gebleken dat er nog 3.980 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

Daarnaast geldt er in gemeente Vught geen beschermd stadsgezicht. Dit betekend dat inwoners van Vught zonnepanelen kunnen laten installeren zonder dat zij hier een vergunning voor aan hoeven te vragen.


Cromvoirt in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Cromvoirt steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Vught er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Vught

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken