0497-225055Morgen open om 09:00 uur
Casteren
Zonnepanelen in Casteren

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Casteren

De gemeente Bladel verduurzaamt. Zo is het gemeentehuis van Bladel voorzien van een mooie set zonnepanelen. Daarnaast wekken ook steeds meer inwoners van Bladel duurzame stroom op met hun eigen zonnepanelen. Hiermee helpen ze niet alleen het milieu, maar besparen ze ook flink op de energierekening. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen?

De 1.688 huishoudens in gemeente Bladel die al profiteren van zonnepanelen, besparen gemiddeld €1.143 per jaar. Samen besparen zij jaarlijks €1.929.384! Met deze zonne-energie wordt er jaarlijks 1.055.000 kg CO2 bespaard, wat gelijk staat aan het planten van 79.493 bomen.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Casteren:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Casteren kende afgelopen jaar 1066 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Casteren zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Casteren ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Casteren kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Casteren

Al 1.688 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Bladel gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Casteren

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in gemeente Bladel. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Inwoners van Bladel hoeven daarnaast geen rekening te houden met een beschermd stadsgezicht, want hier is geen sprake van. De inwoners van Bladel kunnen dus zonnepanelen laten plaatsen zonder het aanvragen van een vergunning. Op dit moment zijn er 3.791 huishoudens die nog kunnen gaan profiteren van de voordelen van eigen zonne-energie.

Zonnepanelen installateur Casteren

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Casteren ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag in Casteren bij je langs. Na installatie heb je recht op het Zonneplan Serviceplan. Hiermee ben je 10 jaar verzekerd van een werkend zonnepanelensysteem. Onder het serviceplan vallen onder andere voorrijkosten, montagekosten en de btw-teruggave waarmee wij jou als klant volledig mee ontzorgen.

Wij hebben al heel veel huishoudens blij mogen maken met een mooie zonnepaneleninstallatie. Dat onze klanten tevreden met ons zijn kun je terugzien in ons gemiddelde klantcijfer van een 9.2. Met dit cijfer zijn wij natuurlijk heel blij, maar ben je ook nog geïnteresseerd in de ervaringen van mensen bij jou uit de buurt? Check dan de klantervaringen bij jou in de omgeving.

Zonnepanelen kopen in Casteren

De gemeente streeft er naar om in 2030 49% minder CO2 uit te stoten in ten opzichte van 1990. Veel Bladelnaren zijn hier dan ook al mee bezig en er zijn al 1.688 huishoudens overgestapt op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Casteren . Op dit moment is er door de gemeente een subsidie beschikbaar gesteld. Kijk of jij in aanmerking komt voor de subsidie duurzame energie voor particulieren 2022. Allemaal super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Casteren ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Casteren .

 

 

Casteren gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Bladelnaren voor een energiecontract op basis van uurtarieven. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Casteren zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Casteren !

Vragen over zonnepanelen in Bladel

 • Waarom zonnepanelen in Bladel?

  Zonnepanelen kopen in Casteren heeft voordelen. Op steeds meer daken in Casteren  liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Bladel?

  Op dit moment heeft Bladel een subsidieregeling voor particulieren. Kijk naar de subsidie duurzame energie voor particulieren 2022 om erachter te komen of jij in aanmerking komt. Daarnaast krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of de lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Bladel?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot bij Casteren is gevestigd in Eindhoven. Vanuit hier installeren onze eigen zelfopgeleide Zonneplanmonteurs zonnepanelen. Daarnaast hebben we in Eindhoven ook nog een lokale Zonneplan partner. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Casteren in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Casteren steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Bladel er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Bladel

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!