phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Burgh-Haamstede
Zonnepanelen in Burgh-Haamstede

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Burgh-Haamstede

Ben je er klaar voor? Je eigen groene stroom opwekken en daarmee flink besparen op je maandlasten? Zonnepanelen zijn in opkomst in Bruinisse. Wij staan bij Zonneplan te springen om jou woning om te toveren tot een duurzame woning.

Gemiddeld kun je €820 per jaar besparen met zonne-energie. Het is dus niet alleen leuk voor het milieu maar ook voor je portemonnee!

De inwoners met zonnepanelen van Burgh-Haamstede besparen samen gemiddeld €1.554.720 per jaar. Samen hebben zij al 89.288 bomen gered!

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw wensen en verbruik te bespreken. Op basis van deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing!

 

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Burgh-Haamstede:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Burgh-Haamstede kende afgelopen jaar 1094 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Burgh-Haamstede zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Burgh-Haamstede ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Burgh-Haamstede kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Burgh-Haamstede

Al 1.896 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Schouwen-Duiveland gingen je voor.

Geschikte daken in Burgh-Haamstede

Zonneplan heeft van te voren een dakanalyse in Burgh-Haamstede gedaan. Uit onze analyse blijkt dat veel daken in Burgh-Haamstede geschikt zijn voor zonnepanelen. Er zijn in Burgh-Haamstede   5.649 geschikte daken! De kans is dus erg groot dat jou dak hier ook onder valt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag en ontvang een persoonlijk advies.

Wat ook goed is om te weten, in Burgh-Haamstede is geen sprake van een beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat de zonnepanelen op jouw dak geplaatst kunnen worden zonder dat er een vergunning nodig is van de gemeente!

Duurzaamheid in de gemeente

In 2040 wil de gemeente Schouwen-Duiveland energie neutraal leven realiseren. Dit betekent dat de gemeente net zoveel duurzame energie opwekt als dat er aan energie nodig is. Het nemen van zonnepanelen is hiermee al een goede eerste stap. Daarom wil Zonneplan hier ook graag haar steentje aan bijdragen.  Er zijn al 1.896 inwoners met zonnepanelen. doe jij ook mee?

 

Wist je dat...

… Bruinisse ook wel bekend staat als vissersdorp, en dat is te zien aan de prachtige haven. Ook bij de jachthaven zijn ze druk bezig met duurzaamheid. Neem een kijkje op de website.

… Bruinisse beschikt over deelauto’s. Heb je geen eigen auto of gebruik je deze niet veel, dan kan je deze auto reserveren en gebruiken. Daarnaast zijn deze deelauto’s ook nog eens elektrisch!

 

 


Burgh-Haamstede in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Burgh-Haamstede steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Schouwen-Duiveland er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Schouwen-Duiveland

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan