088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Bunschoten-Spakenburg
Zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Bunschoten-Spakenburg

De gemeente Bunschoten is goed bezig met verduurzamen. Zo is er een energieloket beschikbaar waar informatie kan worden opgevraagd over duurzame initiatieven. Ook stappen steeds meer inwoners over op het gebruik van zonne-energie. Met zonnepanelen kun je namelijk flink besparen op je energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

In gemeente Bunschoten hebben 1.454 inwoners zonnepanelen. Samen wekken ze eigen stroom op en zijn ze minder afhankelijk van het net. Gezamenlijk besparen zij €1.661.922 euro op hun energierekening. Gemiddeld is dit €1.143 per jaar. Met onze gratis postcodecheck kom jij ook te weten hoeveel je kunt besparen.

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Na het gesprek met de adviseur ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Bunschoten-Spakenburg kende afgelopen jaar 1032 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Bunschoten-Spakenburg zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Bunschoten-Spakenburg ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Bunschoten-Spakenburg kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg

Al 1.454 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Bunschoten-Spakenburg gingen je voor.

Potentie in Bunschoten

Zonneplan doet onderzoek naar de potentie van daken. Hierbij kijken we naar alle relevante aspecten die komen kijken bij het plaatsen van zonnepanelen. Denk hierbij aan daken die niet geschikt zijn, zoals rieten daken, een verkeerde ligging van het dak of obstakels die de zon kunnen hinderen. Uit dit onderzoek blijkt dat nog 3.954 daken in gemeente Bunschoten kunnen profiteren van zonnepanelen!

Let wel even op als je in het havengebied Spakenburg woont. Hier geldt namelijk een beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat de gemeente dit gebied bestempeld als historisch. Als je hier zonnepanelen wil plaatsen, moet je eerst een vergunning hebben van de gemeente.

Energieneutraal in 2050

Uiterlijk in 2050 wil de gemeente Bunschoten energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Veel inwoners zijn al bezig met deze veranderingen en er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 1.454 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Bunschoten, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?

 


Bunschoten-Spakenburg in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Bunschoten-Spakenburg er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Bunschoten-Spakenburg

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!