phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Budel-Dorplein
Zonnepanelen in Budel-Dorplein

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Budel-Dorplein

In de gemeente Cranendonck stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Niet gek, aangezien er met maar liefst 1.166 zonuren per jaar flink bespaard kan worden op de energierekening. Ook mee profiteren? Lees dan verder.

Inwoners van Cranendonck kunnen tot wel €820 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. Tot nu toe profiteren er in Cranendonck al 1.508 inwoners van zonnepanelen. Weten wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Doe dan de gratis en vrijblijvende postcodecheck!

Na de postcodecheck zal een adviseur van Zonneplan jouw woning onder de loep nemen. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen en verbruik. Je ontvangt een offerte met info over het aantal panelen, de kosten en de besparing per jaar.

Waarom juist nu zonnepanelen in Budel-Dorplein:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Budel-Dorplein kende afgelopen jaar 1166 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Budel-Dorplein zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Budel-Dorplein ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Budel-Dorplein kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Budel-Dorplein

Al 1.508 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Cranendonck gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht in Cranendonck

Zonneplan heeft alle nuttige informatie rondom zonnepanelen in Cranendonck voor jou verzameld. In ons onderzoek is naar voren gekomen dat er in Cranendonck geen sprake is van een beschermd stadsgezicht. Dit is voordelig, want hierdoor hoef je geen vergunning aan te vragen om zonnepanelen te laten installeren. Dit maakt de overstap naar groene stroom nog makkelijker!

Cranendonck gaat voor duurzaamheid

Cranendonck zet zich in voor duurzaamheid. Het doel van de gemeente is om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Om dit doel te bereiken zullen er in de gemeente nog meer inwoners hun woning moeten verduurzamen. Zonnepanelen helpen mee om dit doel te bereiken. Hiermee kunnen inwoners niet alleen helpen om de gemeente te verduurzamen, maar ook flink besparen op hun eigen energierekening!


Budel-Dorplein in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Budel-Dorplein steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Cranendonck er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Cranendonck

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan