046-7600057Bereikbaar tot 20:30 uur
Buchten
Zonnepanelen in Buchten

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Buchten

Steeds meer mensen in Geleen kiezen voor Zonnepanelen. Dat is niet gek, want met 1.077 zonuren per jaar kun je namelijk flink genieten van je eigen zonne-energie. Zo komen er ook op de Dempseyflat in de wijk Limbrichterveld in Sittard-Geleen twee gigantische zonnepanelen. Dit zijn echter geen normale zonnepanelen maar zonnepanelen met daarop twee kunstwerken. Wat een mooi initiatief! Ben jij benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen?

De buurtbewoners met zonnepanelen hebben afgelopen jaar samen al €9.883.521 bespaard! Dit is gemiddeld ongeveer €1.143 per huishouden. Door het invullen van de postcodecheck kom jij er achter hoeveel je kunt besparen!

Na het invullen van de postcodecheck, neemt jouw adviseur contact met je op. Deze adviseur neemt jouw woning onder de loep. Deze adviseur vraagt naar jouw wensen en behoeftes. Hierna ontvang je een gepersonaliseerd dakplan, die inzicht geeft in jouw specifieke kosten en besparingen.

 

 

 

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Buchten:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Buchten kende afgelopen jaar 1077 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Buchten zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Buchten ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Buchten kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Buchten

Al 8.647 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Sittard-Geleen gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Buchten

In de gemeente Sittard-Geleen zijn er 19.510 geschikte daken voor zonnepanelen! Dit blijkt uit het onderzoek van Zonneplan. Een geschikt dak heeft weinig obstakels op het dak, een gunstige oriëntatie ten opzichte van de zon en weinig last van schaduwwerking. Daken die dit wel hebben zijn hierin niet meegerekend. Dat zijn nog veel daken die kunnen gaan profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

In de gemeente Sittard-Geleen heeft het centrum van Sittard beschermd stadsgezicht. Voor dit gedeelte is een vergunning nodig van de gemeente om zonnepanelen te plaatsen. De rest van de gemeente heeft geluk! Zij kunnen zonder vergunning zonnepanelen plaatsen.

 

 

 

Zonnepanelen installateur Buchten

Als jouw dak geschikt is zorgen onze monteurs er uiteindelijk voor dat de zonnepanelen netjes op jouw dak komen te liggen. Dit wordt bijna altijd binnen één dag geregeld en jij kunt zelf inplannen wanneer onze monteurs bij jouw langskomen! Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen halen 400Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen.

Ons team van monteurs heeft een installatiedepot in Susteren. Dit team die bij jouw thuis komt installeren bestaat uit drie monteurs: Twee dakspecialisten en één elektricien. Zij staan te popelen om jouw dak te voorzien van zonnepanelen. Daarnaast zitten er in de regio ook twee lokale zonneplan partners. Deze zijn gevestigd in Roermond en Swalmen.

 

Zonnepanelen kopen in Buchten

Gemeente Sittard-Geleen heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Veel inwoners van Buchten zijn al aan het bijdragen van deze doelstelling. Er zijn namelijk al 8.647 huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Buchten ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Buchten .

Er zijn binnen de provincie en gemeente veel websites te vinden over duurzaamheid met tips en informatie over wat jij nog meer kunt doen om bij te dragen aan een duurzaam Nederland.

 

 

Buchten gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Buchten voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Buchten is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Sittard-Geleen

 • Waarom zonnepanelen kopen Sittard-Geleen?

  Zonnepanelen kopen in Buchten heeft voordelen. Op steeds meer daken in Buchten liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Sittard-Geleen?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Susteren. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Ultra Solar uit Roermond en Brunschot Solar Techniek uit Swalmen.

   

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Sittard-Geleen?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Buchten . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Buchten in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Buchten steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Sittard-Geleen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Sittard-Geleen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!