088 020 3000maandag open om 08:00 uur
Buchten
Zonnepanelen in Buchten

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Buchten

Steeds meer mensen in Geleen kiezen voor Zonnepanelen. Dat is niet gek, want met 1.077 zonuren per jaar kun je namelijk flink genieten van je eigen zonne-energie. Zo komen er ook op de Dempseyflat in de wijk Limbrichterveld in Sittard-Geleen twee gigantische zonnepanelen. Dit zijn echter geen normale zonnepanelen maar zonnepanelen met daarop twee kunstwerken. Wat een mooi initiatief! Ben jij benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen?

Deze buurtbewoners hebben afgelopen jaar samen al €8.852.740 bespaard! Dit is ongeveer €1.027 per huishouden. Door het invullen van de postcodecheck kom jij er achter hoeveel je kunt besparen!

Na het invullen van de postcodecheck, neemt jouw persoonlijke adviseur contact met je op. Deze adviseur neemt jouw woning onder de loep. Deze adviseur vraagt naar jouw wensen en behoeftes. Hierna ontvang je een gepersonaliseerd dakplan, die inzicht geeft in jouw specifieke kosten en besparingen.

 

 

 

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Buchten:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Buchten kende afgelopen jaar 1077 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Buchten zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Buchten ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Buchten kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Buchten

Al 8.620 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Sittard-Geleen gingen je voor.

Zonnepanelen in Buchten

In de gemeente Sittard-Geleen zijn er 19.017 geschikte daken voor zonnepanelen! Dit blijkt uit het onderzoek van Zonneplan. Een geschikt dak heeft weinig obstakels op het dak, een gunstige oriëntatie ten opzichte van de zon en weinig last van schaduwwerking. Dus deze woningen kunnen nog profiteren van 1.077 zonuren!

In de gemeente Sittard-Geleen heeft het centrum van Sittard beschermd stadsgezicht. Voor dit gedeelte is een vergunning nodig van de gemeente om zonnepanelen te plaatsen. De rest van de gemeente heeft geluk! Zij kunnen zonder vergunning zonnepanelen plaatsen.

 

 

 

Sittard-Geleen energieneutraal in 2050

In 2050 klimaatneutraal zijn, dat is het doel van de gemeente Sittard-Geleen. Dit betekent dat alle uitstoot van broeikasgassen gecompenseerd wordt. De inwoners van Geleen kunnen de gemeente ook een handje helpen door te verduurzamen. Zonnepanelen zijn al een mooie eerste stap in de richting van het behalen van deze doelstelling. Je wekt dan namelijk je eigen duurzame stroom op, hierdoor stoot je geen broeikasgassen uit.  Waar wacht je nog op?

Wil jij nou ook nog meer bijdragen aan een betere toekomst, en wil je meer in je huis doen dan alleen zonnepanelen nemen. Hiervoor heeft de provincie Limburg een informatieve website. Op deze pagina staan allemaal tips over hoe je nog meer kunt verduurzamen in jouw huis & ook op onze eigen blog geven wij je graag tips! Samen kunnen wij Nederland verduurzamen.

 


Buchten in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Buchten steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Sittard-Geleen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Sittard-Geleen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!