088 020 3000Morgen open om 08:00 uur
Boxmeer
Zonnepanelen in Boxmeer

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Boxmeer

Boxmeer is al goed bezig met verduurzamen! Zo kregen sportverenigingen gratis energiescans en is er een energieloket voor gratis energieadvies. Steeds meer inwoners van Boxmeer wekken hun eigen zonne-energie op. Niet gek, want met zonnepanelen kun je flink besparen op jouw energierekening. Ben jij ook benieuwd hoeveel je kunt besparen?

Wij hebben in ons eigen onderzoek ontdekt dat er maar liefst zonuren per jaar zijn. Al daken in de gemeente hebben zonnepanelen. Deze groene energie heeft al Kg CO2 bespaard, wat staat gelijk staat aan het planten van bomen!

Na de postcodecheck neemt een adviseur contact met je op en neemt jouw woning onder de loep. De adviseur houdt rekening met jouw persoonlijke wensen en energieverbruik. Na het gesprek met de adviseur ontvang je een vrijblijvende offerte, met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Boxmeer:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Boxmeer kende afgelopen jaar 1162 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Boxmeer zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Boxmeer ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Boxmeer kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Boxmeer

Al 7.337 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Land van Cuijk gingen je voor.

Geschikte daken in Boxmeer

In ons onderzoek naar de geschikte daken in gemeente Land van Cuijk kijken we naar alle relevante aspecten, die komen kijken bij het plaatsen van zonnepanelen. Zo kijken we naar daken die niet geschikt zijn, zoals rieten daken, een verkeerde ligging van het dak, of obstakels die de zon kunnen hinderen. In Boxmeer zelf is er geen sprake van beschermd stadsgezicht. Er hoeft dus geen vergunning aangevraagd te worden voor het plaatsen van zonnepanelen. Uit het onderzoek blijkt dat gemeente Land van Cuijk nog geschikte daken heeft die nog niet zijn voorzien van zonnepanelen! 

Gemeente Land van Cuijk energieneutraal in 2050

De gemeente Land van Cuijk heeft de doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Om dit te behalen, moet minstens net zoveel energie worden opgewekt als het totale verbruik. Ze stimuleren hun inwoners daarom om zoveel mogelijk duurzame stappen te nemen. Zonnepanelen zijn daar een hele goede manier voor. Met het gebruik van zonne-energie draag je bij aan de doelstelling van de gemeente en bespaar je directe op jouw eigen energierekening! 


Boxmeer in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Boxmeer steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Land van Cuijk er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Land van Cuijk

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!