Borgercompagnie
Zonnepanelen in Borgercompagnie

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Borgercompagnie

De inwoners van Veendam kiezen voor zonnepanelen. Hiermee besparen zij niet alleen op de energierekening, maar dat is ook nog eens goed voor het milieu! Zo bespaart de gemeente Borgercompagnie per jaar kg CO2. Omgerekend zijn dit bomen. Verder zitten ook de scholen niet stil en maken zij mooie stappen op gebied van duurzaamheid. Zo heeft de Mgr. Bekkersschool in Veendam al 120 zonnepanelen op het dak liggen. Wat een goed initiatief!

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar de koopwoningen in Veendam. Tijdens dit onderzoek is bekeken hoeveel woningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Zo zijn er in Veendam koopwoningen. Hiervan zijn daken geschikt voor zonnepanelen van Zonneplan!

Ben jij al nieuwsgierig of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen? Je komt hier achter met de gratis postcodecheck van Zonneplan. Al inwoners uit Borgercompagnie gingen je voor!

Na de postcodecheck gaat een van onze adviseurs in samenspraak met jou aan de slag met een persoonlijk Zonneplan. Hierin worden jouw wensen en behoeften meegenomen, en wordt er rekening gehouden met het verbruik. In jouw persoonlijke Zonneplan kun je ook terugvinden wat de kosten worden en hoeveel jij gaat besparen met je zonnepanelen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Borgercompagnie:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Borgercompagnie kende afgelopen jaar 1020 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Borgercompagnie zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Borgercompagnie ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Borgercompagnie kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Borgercompagnie

Al 1,925 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Veendam gingen je voor.

Goed om te weten

Binnen een aantal gemeenten in Nederland zijn er straten die vallen onder het beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat er eerst een vergunning aangevraagd moet worden bij de gemeente. Ook in de gemeente Veendam is hier sprake van. Het gaat hier om een aantal straten in het centrum van Veendam. Bijvoorbeeld rond het kanaal Oosterdiep, de Noorderpoort en rond het Museumplein.

Wil jij nou gaan profiteren van zonnepanelen zonder direct eigen spaargeld hierin te investeren? Dat kan! Er is namelijk een Zonneplan duurzaamheidslening beschikbaar. Neem een kijkje in ons kenniscentrum voor meer informatie of neem contact met ons op.

Duurzaamheidsdoelstelling Veendam

De gemeente Veendam heeft als duurzaamheidsdoelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Inwoners van de gemeente Veendam zijn goed bezig met het verduurzamen van de gemeente. Zo heeft van de woningen in Veendam al zonnepanelen. Wil jij ook een bijdrage doen aan het milieu, en daarmee ook nog eens besparen op de energierekening? Kies dan voor zonnepanelen van Zonneplan!

Ben jij benieuwd wat jij nog meer kunt doen om jouw woning te verduurzamen? Hiervoor heeft de gemeente Veendam een website. Hierop staat allerlei handige informatie over hoe jouw type woning duurzamer kan!


Borgercompagnie in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Borgercompagnie steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Veendam er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Veendam

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!