088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Borculo

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

3126 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 301.200 besparen

Elk jaar samen besparen

23264 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Borculo

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van de gemeente Berkelland. Dit is te zien aan de 2211 koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst 16% rendement oplevert in Berkelland. Gaat u ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over úw persoonlijke Zonneplan.

Een tevreden klant uit de gemeente Berkelland

De montage van de zonnepanelen is verricht door een installatiebedrijf hier uit de buurt en de mannen hebben uitstekend werk geleverd. Met een paar uur waren de panelen geplaatst en waren alle kabels weggewerkt. Ik ben tevreden met de zonnepanelen die zijn geplaatst en ik hoop er nog lang van te kunnen genieten.

Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject Berkelland heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: Bepaalde plekken in de gemeente Berkelland vallen onder beschermd stadsgezicht. Staat uw woning in Gelselaar en wilt u zonnepanelen? Let dan op en vraag eerst een vergunning aan bij uw gemeente.
  2. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: De gemeente wil in 2030 energieneutraal zijn. Om dit te halen biedt Berkelland haar inwoners verschillende gemeentelijke regelingen. Lees hieronder meer.

Waarom Zonneplan?

Wij gaan voor innovatie: Zonneplan biedt u de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Wij gaan voor kwaliteit: Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs ontwerpen aan de hand van haarscherpe satellietbeelden uw dakplan. Ze bekijken uw dak, nemen daarin pijpjes, ramen en de staat van het dak mee, en brengen het beste advies uit.

Wij gaan voor service: Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de duurzaamheidslening van de Gemeente Berkelland. De gemeente maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over de stimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

58 reviews van mensen uit de omgeving van Berkelland

Gemiddeld
9,0
9.0
De offerte die mijn adviseur voor mij op maat gemaakt heeft was aantrekkelijk. Door de vriendelijke en deskundige adviseur heb ik gekozen om bij Zonneplan zonnepanelen af te nemen. Dit bleek een goede keuze te zijn, want na een succesvolle installatie hebben wij een halfjaar later veel meer opbrengsten dan van tevoren verwacht werd.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik ben blij met de service van Zonneplan en met de panelen. Het is helaas momenteel wat minder weer, maar bij elke zonnige dag pak ik de app er even bij en bekijk ik de opbrengst.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben heel erg tevreden met Zonneplan. Het contact met Robert Jan was top! De monteurs hebben de panelen mooi op het dak gelegd dus ik heb niks te klagen, een 10!
Gekozen voor Zeverlution 5000 en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Mijn ervaring met Zonneplan is helemaal top! Ik zou niet kunnen bedenken wat Zonneplan beter zou kunnen doen. Het gehele proces is prima verlopen, ik ben zeer tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en LONGi Solar 305 Wp All Black

8.0
Ik ben erg blij met de zonnepanelen. Zonneplan heeft erg goed gecommuniceerd en was erg meedenkend. Super ervaring!
Gekozen voor SolarEdge SE4K SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik heb mijn zonneplanproces doorlopen met mijn adviseur Corbin. Alleen maar lof voor deze jongen! Mijn vragen werden in een vlot tempo goed beantwoord. De installatie verliep snel en mijn meter loopt al een aantal maanden heel erg achteruit dankzij Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik had al zonnepanelen aan de voorkant van het huis, maar ik wilde aan de achterkant ook graag een zonne-installatie. Ik heb Zonneplan gekozen om deze panelen te installeren en dat was de beste keuze die ik kon maken! Ik werd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. De installatie verliep vlot en de monitoring werd duidelijk uitgelegd. Ik heb één keer een storing in mijn omvormer gehad, maar die werd snel verholpen. Daarna nooit meer problemen gehad! Nu nog een thuisbatterij ontwikkelen zodat ik mijn opgewekte energie kan opslaan en op donkere dagen kan gebruiken, dat zou geweldig zijn!
Zonnepanelen Borculo
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Ik ben helemaal tevreden over Zonneplan. De installatie is uitmuntend gegaan en mijn klantadviseur heeft mij erg goed geholpen!
Zonnepanelen Eibergen
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Besparing in combinatie met duurzaamheid, dat vind ik belangrijk. Mijn zonnepanelen helpen mij hierin. Zonneplan had een duidelijk verhaal. De installatie is goed gegaan. De eerste maanden hadden een goede opbrengst. Alles gaat goed met mijn systeem.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Het heeft even geduurd voor de zonnepanelen geïnstalleerd waren, maar ze liggen er en ik ben er erg blij mee. De monteurs hebben mij na de installatie alles netjes uitgelegd en het ziet er mooi uit allemaal.
Zonnepanelen Neede
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag